<>

 
 
 
A Marseille idei első hazai meccsét sok ezer hazai szurkoló várja, és a Stade Vélodrome-ban mindenki győzelemre számít az Evian ellen, aki elég meleg kilencven percre számíthat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Joggal várnak meggyőző játékot otthon a Marseille-től

A Marseille idei első hazai meccsét sok ezer hazai szurkoló várja, és a Stade Vélodrome-ban mindenki győzelemre számít az Evian ellen, aki elég meleg kilencven percre számíthat.

Francia Ligue 1: Marseille-Evian, szombat 17:00 óra

Fogadjunk, hogy nyersz!

Amióta az Evian feljutott a francia első osztályba, a Marseille egyszer sem botlott meg, mikor ellene játszott hazai pályán: a 2011-2012 szezonban 2-0-ra, a tavalyi idényben 1-0-ra verték a savoyaiakat.

A marseille-i közönség látványos játékot, és gólokat vár a csapattól, és joggal - Elie Baup csapata a tavalyihoz képest egy komplettebb kerettel vághat neki az évnek, két fiatal ígérettel kiegészülve, a Guingamp-ból érkező Imbulával és a Le Havre-ból igazolt Mendyvel, de olyan megbízható játékosokra is számíthat, mint a tavalyi szezon legtöbb gólpasszát jegyző Dimitri Paye vagy az igazán gólerős Saber Khlifa.

Tipp

Marseille-Evian 1 (1.40)

Az Olympique de Marseille közepesen sikeres szezonkezdést tudhat maga mögött: Wolfsburgtól és a Parmától is kikapott, míg a Guingamp ellen 3-1-re nyertek Payet duplájával.

Az Evian ellenben sokkal rosszabb mérleggel rendelkezik: a Sochaux ellen egy 1-1-es ikszre futotta, a Bastiától 2-0-ra kaptak ki, a Mayence 1-0-ra, a Cannes pedig 2-1-re verte őket. Mindent összevetve az Evian marseille-i küldetése majdnem biztosan kudarcra ítéltetett.

A Marseille meggyőző, látványos focit mutatott be a nyitófordulóban, mikor 3-1-re megverte a Guingamp-t

A két új szerzemény, Payet és Imbula máris tökéletesen beilleszkedett a csapatba, az összjáték olajozottan működik

Az Evian kifejezetten ügyetlenül viselkedett Sochaux kapuja előtt, nagyon hiányzik elölről az éppen Marseille-be eladott Khlifa

Az Evian az elmúlt 11 idegenben játszott meccséből hatot elbukott, mikor a bajnokság első hat helyezettjének valamelyikéhez látogatott

A Marseille nem engedheti meg magának, hogy pontot vesszen otthon, főleg nem egy technikailag jóval szerényebb csapat ellen, mint a – Khlifa távozásával végképp veszélyes támadásokra képtelen - Evian, és logikusnak látszik, hogy otthon behúzza a kötelező három pontot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!