<>

 
 
 
A Pacos Ferreira idénynyitója nem fest valami rózsásan, idegen stadionban, gyengült és hiányos kerettel fogadja a Bragát. 2-es?
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bosszút állnak a portugál csodafiúkon?

A Pacos Ferreira idénynyitója nem fest valami rózsásan, idegen stadionban, gyengült és hiányos kerettel fogadja a Bragát. 2-es?
Portugál élvonal, 1. forduló
Pacos Ferreira-Braga - péntek 21:15 óra

Az elmúlt években 7-10. helyeket elfoglaló Pacos Ferreirát volt szakértő egy éve, aki kiesőnek jósolta, ennek fényében egészen szenzációs a bronzérem. Miközben a Portót és a Benficát leszámítva a mezőny összes többi csapata legalább 10 vereséget szenvedett, megúszta 4-gyel, a siker kulcsa pedig a védelem volt, a 29 kapott gól mellé a 42 mondjuk nem soknak számít. Hazai pályán 8-5-2-es mérleggel és 20-13-as gólaránnyal átlagosan teljesített. Edzőt váltott, miközben kerete is gyengült. Távozott az első számú kapus (30 bajnoki tavaly/0 gól), egy kezdő védő (19/0) és két kezdő középpályás (27/3, 23/0). Pótlások szép számmal, de minőségben kérdésesen érkeztek, így a legfontosabbakból kettő AEL Limasszolból, a harmadik Porto B-csapatából. A középmezőnybe várják a bajnokságban, semmiképp sem a dobogóra. Felkészülése gyatrán sikerült, csak alacsonyabb osztálybeli ellenfeleket vert, portugál és angol élvonali klubokkal szemben nyeretlen maradt. Kedden debütál a BL-ben, a tét a főtábla. Ezúttal kimarad három kezdő védő (26/0, 21/1, 29/0), ami elég komoly gondot jelent majd.

Fő tipp: Pacos Ferreira-Braga, több mint 2,5 gól (2,15) - 21:15 óra Mellék tipp: Pacos Ferreira-Braga, 2 (1,83) - 21:15 óra

A Braga a tavalyi BL-főtábla és bajnoki bronzérem után óriási csalódást keltett. Olyannyira, hogy lemaradt a dobogóról, a ligában a két nagyágyút leszámítva messze a legtöbb gólt rúgta, 60-at, igaz sokat is kapott. Idegenben 7-3-5-ös mutatójával és 26-21-es gólarányával egészen jól futott. Edzőt váltott szintén, de egy kiváló hírű és jó megítélésű tréner került a csapat élére, ami segíthet a bronzérem visszaszerzésére, de egy nagyon erős menet esetén akár többre. Távozott két kezdő középpályás (28/7, 28/5) és a második számú kapus (15/0), míg a legnagyobb érkező egy támadó középpályás az Atlético Madridból, ám jött egy másik potenciális kezdő védő, egy középpályás és egy támadó. Felkészülése biztatóan sikerült, szép győzelmeket aratott. Jövő héten az Európa-ligában szerepel, de csak csütörtökön. Kimarad a védőigazolás és a házi gólkirály (18/13) tavalyról, így két szerzemény várhatóan debütál is.

A mérkőzés a hírek tudatában 2-es felé hajlik. A Pacos nem saját stadionjában játszik, hanem semleges helyszínen, ehhez adódik a védelmének hiányossága, keretének gyengülése és a jövő heti BL-forduló miatti megoszló figyelem, továbbá a Braga minőségi fölénye, ami végre párosul edzői szakértelemmel. A vendégek sokkal inkább a legjobb kezdőt tudják kiállítani, de mi másra gondolunk. Az egymás elleni kiábrándító: az utolsó 10 mérkőzésen 4-2-4 a mérleg a hazaiak javára, az utolsó 5-ön pedig 3-1-1. Az utolsó 7 meccsből 6-on mindkét csapat betalált, 5-ön pedig legalább 3 gól született. Mi ez utóbbira teszünk, így érvényre juttatva, hogy a Pacos védelme igen hiányos. 1-2 körüli eredményre gondoltunk!

 
 
  • 1power1232013augusztus16.21:16ÚjVálasz

    Hello!
    Tudom, hogy még holnapiakkal nem foglalkozol, de Dinamo Zagreb - Lokomotiv Zagreb meccs lesz ! Lokomotív a fiókcsapat és minden évben leadják a 3 pontot, biztosan tudsz erről, de biztonság kedvéért még most leírtam amíg 1,3-1,4 között mozog az odds.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!