<>

 
 
 
Tavaly még mindkét formáció a Ligue 1-ben szerepelt, így a Marcel Picot stadionbeli összecsapásnak lesz egy enyhe nosztalgikus árnyalata – jövőre a Nancy és a Brest is mindenáron vissze szeretne kerülni az elitbe.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Egy góllal megint jobb lehet a Nancy

Tavaly még mindkét formáció a Ligue 1-ben szerepelt, így a Marcel Picot stadionbeli összecsapásnak lesz egy enyhe nosztalgikus árnyalata – jövőre a Nancy és a Brest is mindenáron vissze szeretne kerülni a francia futball elitjébe, de kemény konkurenciával kell számolniuk.

Francia másodosztály
Hétfő, 20:30 óra
Nancy-Brest

Fogadjunk, hogy nyersz!

Az elmúlt két idény mérlege egyértelműen a Nancy javára szól az egymás elleni eredmények tekintetében: a lorrain-iek négyszer győzték le a bretonokat, ebből kétszer az otthonukban, a 2011-2012-es szezonban 2-1-re, a 2012-2013-ban 1-0-ra.

Mind a négy elmúlt találkozó egyetlen gól előnnyel dőlt el a Nancy javára, így ezúttal is szoros mérkőzésre lehet számítani. A két csapat ugyanúgy négy-négy ponttal áll a bajnokságban, ám a Brestnek becsúszott egy súlyosabb zakó is, mikor Auxerre 4-1-re elütötte őket a Ligakupa első körében.

Tipp

Nancy-Brest 1 (1.85) - Betclic

Az AS Nancynak logikusan kinéz egy hazai győzelem, főleg a múltkori meggyőző idegenbeli győzelmük után a Bastia ellen (2-1).

A két csapat legutóbbi 10 bajnoki meccse:
Brest
Brest 3-1 Istres
Brest 1-4 Auxerre
Châteauroux 3-3 Brest
Brest 1-2 Nancy
Paris St-Germain 3-1 Brest
Brest 0-2 Sochaux
Montpellier 2-1 Brest
Brest 0-2 Rennes
Marseille 1-0 Brest
Brest 0-2 Reims
Nancy:
CA Bastia 1-2 Nancy
Nancy 0-0 Auxerre
Brest 1-2 Nancy
Nancy 1-2 Bastia
Bordeaux 3-2 Nancy
Nancy 0-3 Lyon
Valenciennes 0-0 Nancy
Nancy 3-1 Evian
Troyes 3-0 Nancy
Ajaccio 1-1 Nancy

A brestiek eközben idegenben ikszeltek a Châteauroux ellen (3-3), majd otthon 3-1-re verték a FC Istres-et.

A mérkőzés szorosnak ígérkezik, mindkét csapat eltökélt szándéka, hogy a szezon elejétől megkapaszkodik a tabella élén. Úgy véljük, a Nancy egy vékonyka hazai győzelmet valószínűleg összehoz.

A Nancy a négy utolsó egymás elleni meccsen mindig megverte a Brestet

A Brest az utolsó 7 idegenbeli meccséből hatot elvesztett

A szezon kezdete óta a Nancy összesen egy gólt kapott, míg a bretagne-iak - az Auxerre elleni 1-4-es kupamérkőzéssel együtt - már nyolcnál járnak. Ha megnézzük a két csapat elmúlt hetekben elért eredményeit, akkor semmi okunk hezitálni, és nyugodtan megtehetjük a hazaiak győzelmét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!