<>

 
 
 
Megjósoljuk a női döntősöket Wimbledonban, míg az Európa-liga-selejtező nyitányára is van egy ötletünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Wimbledon és Európa-liga

Megjósoljuk a női döntősöket Wimbledonban, míg az Európa-liga-selejtező nyitányára is van egy ötletünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

005. Lucie Safarova-Petra Kvitová, 2 (1,35) - Wimbledon, 14:00

Női egyes, elődöntő. Safarova évek óta hoz egy közepesen jó, nagyjából top30-as szintet, de valahogy ennél többet eddig képtelen volt. A mostani eredmény kiugró, soha nem járt ilyen mélyen Grand Slam-tornán. Főleg nem Wimbledonban, füvön soha nem ment neki. Most viszont még nem veszített szettet, pedig túl van két rangadón is. Kvitová a 2011-es bajnok, régóta top10-es, volt már második a világranglistán, az idén nincs annyira kiemelkedő szezonja. Néhány kört szinte mindenhol ment, de a győzelmek, döntők hiányoznak. Füvön mindig életveszélyes volt, nem csoda, erőteniszéhez illik ez a borítás. Egy rangadója volt Venus Williamsszel, ott nagy csatában nyert, amúgy simán haladt. Az egymás ellenit 5-0-ra vezeti, négy meccset az idén játszottak, néhány hete füvön döntő szett tiebrék döntött. Ezúttal simább meccset várunk, fejben Kvitová erősebb, rutinosabb, márpedig a tét most hatalmas.

006. Simona Halep-Eugenie Bouchard, 2 (1,98) - Wimbledon, 15:30

Női elődöntő. A világranglista 3. és 13., két befutóban lévő, élete évét produkáló játékos találkozója. Halep már tavaly is aratott nagy győzelmeket, az idén pedig kezd olyan lehengerlő lenni, ahogy csak nagyon kevesen tudnak mostanában. Talán a fű a leggyengébb borítása, ám a Roland Garros-döntő után mégis produkál, egy szett ugyan elúszott, de azon kívül simán menetelt, legutóbb a tavalyi döntőst verte. A másik oldalon Eugenie Bouchard szintén életveszélyes, kiegyensúlyozott, így ez a harmadik Grand Slam-elődöntője zsinórban, fejben erős. Az ő stílusához talán jobb a gyors borítás. Kemény csata lesz, ahogy Indian Wellsben is volt a tavasszal. Mi féltjük Halepet, aki combjával bajlódik, Bouchard eközben annyira magabiztos, hogy most képes lehet visszavágni.

013. Gabala-Siroki Brijeg, 1 (1,90) - Európa-liga, 17:00

Az azeri bajnoki 3. fogadja a bosnyák ezüstérmest. A Gabalának nem volt esélye az első két helyre, 11 és 6 ponttal maradt le, míg a dobogóért nagy volt a csata. A hazai mérlege átlagos, 10-2-6-osra sikerült 27-18-as gólaránnyal. Az azeri foci fejlődik, a Gabala pedig most debütál a nemzetközi porondon. A Siroki rutinosabb szereplő, ám a bosnyák bajnokság szintjén össze sem lehet hasonlítani a válogatott vb-bravúrjával. Szoros végjátékban bukta el az első helyet, idegenben kínlódott, így 5-5-5-ös mérleget és 22-16-os gólarányt tudott. A motiváció, a hazai pálya és a jó irányba haladó azeri labdarúgás miatt tetszik nekünk az 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!