<>

 
 
 
Habár az észak-írországi odavágón nem sikerült előnyt szereznie, otthon mégis simán juthat tovább a Debrecen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Itthon már nem hibázhat a Loki

Habár az észak-írországi odavágón nem sikerült előnyt szereznie, otthon mégis simán juthat tovább a Debrecen.
Bajnokok Ligája, selejtező
Debrecen – Cliftonville
Kedd, 20:30 óra

Némileg csalódást keltő eredménnyel térhettek haza Kondás Elemér fiai az egy héttel ezelőtti BL selejtező után Belfastból, hiszen a Cliftonville elleni párharc első felvonásán csupán gólnélküli döntetlenre futotta Varga Józsefék erejéből. Bár a debreceniek Sidibe kapufájánál nagyon közel jártak az oly’ fontos idegenbeli találathoz, Novakovicnak is be kellett mutatnia néhány bravúrt, hogy ne hátránnyal vágjanak neki a második találkozónak. A Loki egyébként az edzőmeccseken jól muzsikált, legyőzték többek között a Tiszaújváros, a Ferencváros, sőt a Lyon csapatát is, az Újpesttel szemben azonban alulmaradtak a Szuperkupán, igaz csak büntetőkkel.

Debrecen – Cliftonville 1. félidő eredménye, 1 (1.61)

A vendégek boldogok voltak az első meccs lefújása után, a Cliftonville edzője, Tommy Breslin elégedetten és büszkén nyilatkozott a 0–0-s döntetlent követően. Szó mi szó, meg is volt az okuk az örömre az észak-íreknek, hiszen a klub története során először fordult elő, hogy nem vesztesként hagyták el a pályát egy BL selejtezőt követően. Mivel a bajnokság Észak-Írországban is szünetel – immáron lassan 3 hónapja – az nem mondható el a futballistákról, hogy játékban lennének, háromhetes felkészülés után a Loki elleni találkozó volt az első mérkőzése a csapatnak.

Debrecenben, de talán egész Magyarországon bíznak azért abban, hogy az első győzelemre legalább egy évet még várnia kell a szigetországi alakulatnak és hazai pályán, a minden igényt kielégítő új Nagyerdei Stadionban már igazolják a papírformát Mészáros Norberték. Hasonlóban reménykedünk mi is, szerintünk már a szünetben előnyre tehet szert a Debrecen, a félidei hazai vezetésért pedig egész korrekt szorzót kínálnak az irodák.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!