<>

 
 
 
A foghíjasan felálló Sahtar Donyeck ősi riválisával, a Dinamo Kijevvel csap össze az Ukrán Szuperkupáért.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Leléptek a brazilok, bajban a Sahtar!

A foghíjasan felálló Sahtar Donyeck ősi riválisával, a Dinamo Kijevvel csap össze az Ukrán Szuperkupáért.
Ukrán Szuperkupa, semleges helyszín, Lviv
Sahtar Donyeck-Dinamo Kijev
kedd 20:00 óra

A Sahtar Donyeck időtlen idők óta meghatározó tagja az európai élfutballnak. A csúcs talán két éve volt, amikor a Willian, Fernandinho, Mhitarjan féle csapat a halálcsoportból továbbjutott a Bajnokok Ligájában, igaz nagyobb bravúrt akkor sem ért el. Az elmúlt két szezonban eladta a sztárjait, és ugyan jöttek pótlások, azért egy új korszak kezdetén jár. Szorosan, hátrányból fordítva nyerte meg a bajnokságot. Az ukrán háborús helyzet nagyon érzékenyen érinti, ugyanis a város az egyik gócpont, nem is játszhat saját stadionjában, és igazolások szempontjából sem valami csábító. Tetőzi a bajokat, hogy francia felkészülési tornáján hat meghatározó játékosa, Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa, Ismaily és Facundo Ferreyra eltűnt. Alapembernek nem mondható mind, te érzékeny veszteségek, ők jelen állás szerint nincsenek keretben. Plusz Eduardo és Hübschman is távozott a nyáron, tehát a keret sokat gyengült.

Sahtar Donyeck-Dinamo Kijev, 2 (1.85)

A Dinamo Kijev régóta árnyéka önmagának, pedig komoly pénzeket fektetett az elmúlt években a keret megerősítésébe. Ehhez képest a 4. hely óriási csalódás, idegenben nagyon nem ment, a rendkívül polarizált ukrán ligában csak 6-3-5-ös mérleg jött ösze 21-22-es gólaránnyal. Egy korábban kezdő, ám kispadra szorult csatárát eladta, továbbá két másik kezdő játékos is távozott, tehát kicsit gyengült, ám borzasztó jó légiósokból áll, ha összeraknák a keretet rendesen, komoly erő lehetne. A háborús helyzet jelenleg már kevésbé érinti, rengeteg felkészülési mérkőzést játszott felemás eredménnyel.

A Sahtar Donyeck már tavaly sem volt annyira meghatározó, mint az elmúlt években, most pedig óriási bajban van hat hiányzójával. A Dinamo Kijev oddsa nem csoda, hogy nagyon esett, erre fogadunk.

 
 
  • 5rokakoma2014július23.13:19ÚjVálasz
    Idézet: Hyppo
    Ne haragudjatok de ez nevetséges!
    Most értem haza a Debrecen meccsről minden szépen bejött erre nézem,hogy a Kyev meccse mi lett???
    Ekkora egy szemét átverést halljátok!
    ...

    Hiányzott néhány sahtaros kulcsember, mindenki bevette, én is. Az odds elment nagyon durván. Pl. a hétvégén a Kolozsvár esetében simán bejött, hogy a B-csapat lép pályára, 4-2-re kikapott, itt ez csúnyán nem. Be kell látni, hogy a Sahtar 3/4 csapattal is jobb, mint a nagy Dinamo Kijev.

     
  • 4Hyppo2014július23.00:46ÚjVálasz

    Ne haragudjatok de ez nevetséges!
    Most értem haza a Debrecen meccsről minden szépen bejött erre nézem,hogy a Kyev meccse mi lett???
    Ekkora egy szemét átverést halljátok!

     
  • 3rokakoma2014július22.23:28ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Micsoda szopatás volt a "hat meghatározó Sahtar Donyeck játékos" hiányából fakadó odds-zuhanás! Ám aki egy picit figyel, az észre kell vegye, hogy a mézesmadzagot himbálnak előtte.
    ...

    Hát elég durván, pedig a piacot megborította. Ennyit a Dinamóról.

     
  • 2Eszter252014július22.22:46ÚjVálasz

    Micsoda szopatás volt a "hat meghatározó Sahtar Donyeck játékos" hiányából fakadó odds-zuhanás! Ám aki egy picit figyel, az észre kell vegye, hogy a mézesmadzagot himbálnak előtte. Túl direkt volt a cucc, Uraim! Legközelbb lazábban dobják ki a horgot, mert ez túlságosan direkt volt. Remélem, Gaben, csak filléreket áldoztál rá!

     
  • 1gaben2014július21.20:35ÚjVálasz

    jól hangzik! SZtem rakok rá!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!