<>

 
 
 
A Brazil Kupában leltünk valami érdekesre, míg a Legia írországi túrájára is van egy bevállalós meglátásunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Kicserélt kezdő és egy X

A Brazil Kupában leltünk valami érdekesre, míg a Legia írországi túrájára is van egy bevállalós meglátásunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

188. St. Patricks - Legia Varsó, 1. félidő X (2.15) - BL-selejtező, 20:45

A Legia óriási hajrával tudta csak megmenteni a párharcot, amikor hazai pályán csak a hosszabbításban tudták 1-1-re menteni az odavágót. Az ír csapat akkor eléggé meggyőző volt, bár a visszavágó nem lesz egyszerű feladat. Ezúttal arra számítunk, hogy nem lesz egy gólokban gazdag mérkőzés, azaz könnyen lehet, hogy majd csak egy gól fog dönteni a továbbjutásról. Az pedig inkább a második félidőben eshet. Az első játékrészben a nagy tét miatt egy küzdős, ám taktikus csatára számítunk, vagyis a félidőbeli X könnyen elképzelhető.

217. Avai-Palmeiras, 1 (2,49) - Brazil Kupa, csütörtök 00:30

A 3. forduló első mérkőzése, a másodosztálybeli 6. fogadja az élvonalbeli 12. helyezettet. Az Avaí egy élmezőny felé kacsintgató, jó formában lévő, az utolsó négy mérkőzésén 10 pontot szerző csapat, erős védekezéssel, közepes támadójátékkal. Otthon voltak már kisiklásai, 3-1-2-es mérleggel és 7-6-os gólaránnyal. A Palmeiras papíron jobb csapat, ám borzasztó formában van, az utolsó öt bajnokiján egyetlen pontra futotta, legutóbb az éllovas lépte le. A lényeg, hogy totálisan más keret utazik, mint amely pályára lépett a hétvégén, így 7-8 új játékos várható a kezdőbe. Ezért és a forma miatt esik az 1-es oddsa, egy próbát megérhet, de túl sok gólra sem számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!