<>

 
 
 
Bennfentes infókhoz jutottunk Kolumbiából, ahol egy másodosztályú csapat tartalékokkal fogad egy élvonalbelit.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Falcaóék hazájában leltünk értékre

Bennfentes infókhoz jutottunk Kolumbiából, ahol egy másodosztályú csapat tartalékokkal fogad egy élvonalbelit.
Kolumbiai Kupa, csoportkör, 5. forduló
Real Santander-Petrolera
szerda 22:00 óra

A Real Santander csak 13. lett a másodosztály tavaszi Apertura kiírásában, esélye sem volt a rájátszást jelentő első nyolc helyre 6-4-8-as mérleggel és 21-28-as gólaránnyal. Hazai pályán azért tűrhetően szerepelt, 5-2-2-es mérleggel és 15-7-es gólaránnyal, de ez a ligában megszokott. A kupában nem sokkal nyújtott többet, mint szerdai riválisa, így 1-0-3-as mérleggel és 5-6-os gólaránnyal áll, továbbjutási esélye már szintén nincs. Az őszi szezont egy sovány 0-0-val kezdte. A döntő hír, hogy teljes kezdősort küld a pályára a kupa honlapjának tájékoztatása szerint, így 19-20 éves fiatalok lépnek pályára, míg például az első számú kapus, a házi gólkirály és néhány kulcsember nem.

Real Santander-Petrolera, X, 2 (1,70)

A Petrolera a tavaszi kiírásban, az Aperturában éppen lecsúszva a rájátszásról, de kiváló hajrával zárt a 9. helyen. 8-3-7-es mérleget és 23-28-as gólarányt tudott, idegenben a 4. legjobb volt, 4-2-3-as mérleggel és 14-17-es gólaránnyal úgy, hogy az utolsó öt mérkőzésén 13 pontot szerzett. A kupában eddig borzalmasan szerepel, négyből négy vereséggel és 0-7-es gólaránnyal, az őszi bajnokságban még nem lépett pályára. Fontos, hogy a sorozat hivatalos honlapja szerint vegyes kezdővel, de az alapemberek zömével áll fel az utolsó fordulóban, mivel kiváló főpróba ez a bajnoki rajtra. Játszik többek között a házi gólkirály is.

Két kevésbé ismert csapat mérkőzik egy tét nélküli kupamérkőzésen, ami sok veszélyt jelent magában, viszont a csapathírekből sokat ki lehet olvasni. A vendégek egy ligával feljebb játszva, jobb kezdőt kiállítva még akkor is elérhetnek egy döntetlent, ha eddig nem sokat mutattak a kupában. Az odds azért a Santander irányába esik, mert a Petrolera eddig gólt sem volt képes szerezni a sorozatban. Az online irodák zöménél fogadható a meccs, óvatos tétet javaslunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!