<>

 
 
 
Tizenöt mérkőzéssel folytatódik éjszaka az MLB alapszakasza, a profitipp pedig három meccsre kínál tippeket!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.80

Éjjeli baseballtippek

Az észak-amerikai baseball liga (MLB) alapszakasza éjszaka 15 mérkőzéssel folytatódik, mi pedig három találkozót szemeltünk ki, és ezekről közöljük a fontosabb információkat a tippek mellé!

Oakland Athletics - Seattle Mariners (2.mérk.)

MLB, alapszakasz
Oakland Athletics - Seattle Mariners
Szerda, 04:05 óra

A két együttes előző éjjel szoros mérkőzés vívott egymással, mely végül a hajrában dőlt el az Oakland javára egy hazafutással, így 2-1-el abszolválták a széria első meccsét. A második derbi azonban nehezebbnek ígérkezik számukra, hiszen Gray személyében egy mindössze eddig 18 inninget játszott dobó kezd majd. Gray ugyanakkor ezalatt a 18 inning alatt mindössze 4 futást engedélyezett, kérdés hogy kezdő dobóként hogyan teljesít majd... A vendégeknél viszont az idei szezon alap dobója kezd majd Joe Saunders személyében. Saunders mutatói ugyanakkor nem a legjobbak: 144 inning alatt 87 futás, 4.87-es ERA mutató. Ugyanakkor azt gondoljuk, hogy az Athletics ha valamelyik meccsen, akkor ezen verhető lesz a nem túl acélos Mariners számára, pláne hogy a Seattle idén már párszor megtréfálta a jobb erőkből álló A's-t! Így ajánljuk a meglepetés vendég sikert - persze óvatos téttel!

Fő tippünk:
Oakland Athletics - Seattle Mariners, Seattle Mariners (2.75) - Betclic
Óvatosabbaknak:
Oakland Athletics - Seattle Mariners, Ázsiai hendikep -2 run Seattle (1.58)

Detroit Tigers - Minnesota Twins (1.mérk.)

MLB, alapszakasz
Detroit Tigers - Minnesota Twins
Szerda, 01:08 óra

A Tigers ahogyan a tavalyi szezonban, úgy idén is menetel a playoff felé, és a szurkolók minimális elvárása ismét a World Series-be jutás, és ott lehetőleg a tavalyinál sikeresebb szereplés. Nos, ennek a Detroit idén eleget tesz: Cabrera vezetésével hatékony offenzív játékot mutatnak, és vezetik is az AL Közép csoportot, és úgy fest a Cleveland sem fogja tudni őket megszorongatni... Otthon félelmetesen erősek 40-21 mérlegükkel, és az otthon szerzett 326 pont is magasan a legjobb a ligában! Ezzel szemben a Twins csak vergődik ugyanebben a csoportban, és legjobb esetben is csak a Chicago csapatát tudják majd megfogni az alapszakasz végén... Tegnap a Mets ellen is borzalmas játékot mutatott a Minnesota, és bizony ma este sem lesz könnyebb dolguk! Ráadásul még a rotációban soron következő dobójuk sem a legsikeresebb idén: Pelfrey 5-10 mérleget és mindössze 5.26-os ERA mutatót képes felmutatni, ami nem túlzottan jó előjel egy hatékony Detroit támadójáték láttán. Ebből kifolyólag hazai sikert, akár 2-3 vagy még több pontos hazai sikert várunk a széria első meccsén!

Tippünk:
Detroit Tigers - Minnesota Twins, Detroit Tigers (1.47)
Bátrabbaknak:
Detroit Tigers - Minnesota Twins, Ázsiai hendikep -1.5 run Detroit (1.95)

Milwaukee Brewers - St. Louis Cardinals (2.mérk.)

MLB, alapszakasz
Milwaukee Brewers - St. Louis Cardinals
Szerda, 02:10 óra

Egy rájátszásért küzdő St. Louis csap össze egy reményvesztett Milwaukee-val ezen a derbin. Az előző este folyamán megrendezett szérianyitó meccsen 8-5 arányban a vendégek diadalmaskodtak, ma pedig idei legjobb dobójuk veszi fel a harcot az eddig nem túl hatékony Brewers-támadókkal. A Milwaukee majd Lohse-val próbált valamit felmutatni védekezésben, aki eddig 8 győzelmet hozott a társaságnak és 3.17-es ERA mutatót dolgozott össze 153 inning alatt. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy a győzelemre éhes, Közép csoportban továbbjutásra vágyó vendégek ismét hatékony támadójátékot mutatnak majd, és legalább 4-5 pontot szereznek majd a Milwaukee vendégeként. A hazaiaktól is várható 2-3 pont annak ellenére, hogy övék a liga egyik legimpotensebb támadójátéka. Ebből kifolyólag fő tippünk a kiváló dobók ellenére a legalább 7 futás, emellett pedig érdemesnek találjuk megjátszani a vendégek győzelmét!

Fő tippünk:
Milwaukee Brewers - St. Louis Cardinals, 6.5 run felett (1.51)
Megfontolandó:
Milwaukee Brewers - St. Louis Cardinals, St. Louis Cardinals (1.75)
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!