<>

 
 
 
A Salzburg, a Bruges és a Köbenhavn hármas szállíthatja számunkra a szombati nyerőket a Tippmixtábláról.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: osztrák, belga, dán hármas

A Salzburg, a Bruges és a Köbenhavn hármas szállíthatja számunkra a szombati nyerőket a Tippmixtábláról.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

156. Wiener Neustadt-Salzburg, 1-0, 2 (1,42) - osztrák bajnokság, 19:00

Osztrák bajnokság, 2. forduló, a múlt szezonbeli 8. fogadja az éllovast. A Wiener Neustadt a legrosszabb védelemmel bírt az egész ligában, hiszen 36 mérkőzésen 84 gólt kapott, hazai pályán pedig csak a kiesett Innsbruck volt nála rosszabb. A Salzburg tavaly vált olyan elképesztő erővé, amellyel hazájában rommá ver minden csapatot, ám tavasszal az Európa-ligában is emlegetni kezdték, mielőtt pechesen kiesett. A keret a nyáron nem gyengült, a bajnoki nyitányon rögtön rúgott egy hatost, míg szombati ellenfelét agyonverte rendre, így 5-0-ra, 5-1-re, 8-1-re, 5-1-re, 6-0-ra, 3-1-re és 3-0-ra. Szerintünk most is meglesz a kétgólos különbség.

160. FC Köbenhavn - Nordsjaelland, 1 (1.70) - dán bajnokság, 19:30

A koppenhágai együttes tavaly nem tudta megvédeni bajnoki címét, a borzalmas szezonkezdet után csak a 2. helyre ért oda. Idén elsődleges célkitűzés a trófea visszaszerzése, ám az idei rajt sem sikerült felhőtlenül, miután az első fordulóban csak gól nélküli döntetlenre futotta a Silkeborg otthonában. Volt mozgás a csapatban, így távozott 5 játékos, helyükre viszont érkezett 10 név, többek közt 1.8 millió euróért Mussis, 2 millióért az Utrechttől De Ridder, vagy fél millióért a PSV-től Jörgensen. A felkészülés nem sikerült jól: vereség a Lyon és a Maribor ellen is, csak kisebb csapatokat sikerült legyőzni. A Nordsjaelland csapatát rendesen felforgatták a BL-főtábla után, tavaly csak a 6. helyre futott be és idén is a középmezőnybe várható. A nyitó fordulóban 0-2-es hátrányból sikerült 3-2-re nyerni, mely a támadójátékot remekül mutatja, ugyanakkor kijöttek védelmi hibái is a csapatnak. Nem lesz egyszerű menet, de a Koppenhága erősödött az idei szezonra és hazai pályán nyerhet szombat este.

167. Waasland Beveren-FC Bruges, 2 (1,68) - belga bajnokság, 18:00

A múlt szezonbeli bronzérmes látogat a 14. helyezetthez. A Beveren éppen bennmaradt, rengeteg döntetlent játszott, nagyon kevés gólt kapott, hiszen 28-35-ös gólaránnyal zárt, otthon pedig 4-7-4-es mérleggel, 16-15-ös gólaránnyal sem szárnyalt. Két kulcsember elment, az edző is, akinek sokat köszönhetett a klub, így az idén ismét kiesőnek tűnik. A Bruges az alapszakasz 2. helye után a rájátszásban került az Anderlecht mögé, idegenben 8-4-3-as mérleggel és 26-19-es gólaránnyal a 2. legjobb volt. A nyáron nem sokat igazolt, ám nem is gyengült, így a dobogót megint megcélozhatja. Erős csapatokkal játszott a felkészülés során, jobb alapokra épít és nyerhet is. Az odds nem véletlenül esik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!