<>

 
 
 
A 12. fordulónál tart a brazil bajnokság és az eddig kiváló védekezést bemutató Santos odahaza zsebelheti be a három pontot újonc ellenfele ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.58

Neymar volt csapatára fogadunk

A 12. fordulónál tart a brazil bajnokság és az eddig kiváló védekezést bemutató Santos odahaza zsebelheti be a három pontot újonc ellenfele ellen.
Brazil bajnokság
Santos - Chapecoense
Szombat, 23:30 óra

A Santos együttese az elmúlt években rendre az élmezőnybe tartozott, ám a dobogó közelébe 2007 óta nem sikerült kerülnie. Az idei szezonról még korai bármit is mondani, hiszen nagyon szoros 11 forduló után a mezőny és a hazaiak 17 ponttal a 9. helyen állnak, a dobogótól viszont csak 2 pontra vannak. Az előző fordulóban a Fluminense ellen egy három meccses győztes sorozat szakadt meg, ám a 0-1-es eredmény miatt sem kell szégyenkezniük, pláne hogy partiban voltak végig a meccs során. A gárda remek védekezést mutat eddig: 11 kör alatt mindössze 6 gólt kaptak, ennél csak a Gremio tud jobbat felmutatni, viszont támadójátéka lehetne sokkal hatékonyabb is.

A Chapecoense újonc a bajnokságban, tavaly nem volt kétséges a feljutása, végül a 2. helyen ért célba a második vonalban. A feljutást követően 1 kezdő védője távozott, ami viszont ennél aggasztóbb, hogy 3 fontos középpályása is elhagyta a csapatot, de házi gólkirályát megtartotta. Rengeteg játékos érkezett a keretbe, akiket eddig még nem sikerült teljes mértékig összeszoktatni. Ez a jelenlegi 15. helyén is látszik a csapatnak, 10 meccs alatt 11 pontot gyűjtött, viszont ebből csupán négyet szerzett vendégségben. Legutóbbi idegenbeli meccsén a Sao Paolo csapatát meglepték, viszont kevés gólt képesek lőni és ez a kiváló Santos-védelem ellen kritikus lehet. Kevés szerzett gólja köszönhető annak, hogy a tavalyi házi gólkirály sérüléssel bajlódik és rajta kívül nem igazán van aki gólt lőhetne...

Tipp: Santos - Chapecoense, 1 (1.58) - Tippmix

A Santos az eddig látottak alapján várhatóan idén is erős középcsapat lesz a bajnokságban, míg a vendégek célja leginkább a bennmaradás lehet, pláne ha legfontosabb csatáruk nem játszhat így a szezon elején. Kulcskérdés, hogy ezúttal is remekel-e a Santos védelme, márpedig a vendégek eddigi támadójátékát elnézve erre reális esély mutatkozik. Ilyen körülmények közt nem kérdéses a hazai siker, azonban a téttel óvatosan, a brazil ligában bármi előfordulhat, nem feltétlenül a tiszta meccsekről híres ez a liga!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!