<>

 
 
 
A hét utolsó napján a svájci és svéd futball bajnokságból hoztunk 1-1 tippet és természetesen nem mehetünk el szó nélkül a vízilabda Eb döntője mellett sem!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két foci, egy póló

A hét utolsó napján a svájci és svéd futball bajnokságból hoztunk 1-1 tippet és természetesen nem mehetünk el szó nélkül a vízilabda Eb döntője mellett sem!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

200. Magyarország - Szerbia, Magyarország nyeri az Eb-t (1.64) - férfi vízilabda Eb döntő, 20:30

Mindkét együttes kitett magáért és nem érdemtelenül jutottak a fináléba. A mieink a spanyolok és a franciák ellen ugyan nyertek, de nem játszottak meggyőzően, ám a szerbek ellen elképesztőt küzdött a csapat. A német meccs nem volt kérdéses, majd a horvátokat már úgy vertük el, hogy biztos csoportelsők voltunk. Az elődöntőben aztán az olaszok ellen kiegyensúlyozott játékkal jutott a fináléba a gárda. A szerbek csak tőlünk kaptak ki, viszont csak döntetlenre futotta tőlük a horvátok ellen. A görögök ellen nem volt kérdéses az elődöntőbe kerülésük, majd Montenegró ellen a padlóról álltak fel és jutottak döntőbe. Mindkét gárda fizikálisan erős, így a csoportmeccshez hasonlóan kemény csata várható, ám elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy a mieink fejben talán erősebbek, melyre a hazai közönség még egy lapáttal rátehet!

204. Basel - Luzern, 1 (1.43) - svájci bajnokság, 16:00

A Basel győzelemmel kezdte a bajnokságot Paulo Sousa vezetésével, tehát jól sikerült a portugál szakember bemutatkozása Svájcban. A hazaiak kerete továbbra is erős, rutinos és fiatal játékosok egyaránt jelen vannak, így pl. a védelemben ott a fiatal Xhaka vagy a rutinos Samuel. Az Aarau ellen végig dominált a társaság és már az első félidőben eldöntötte gyakorlatilag a meccset. A Luzern tavaly a 4. helyre futott be, így indulhatott az El-ben, ám ott nem voltak túl sikeresen, a St. Johnston a héten búcsúztatta őket büntetőkkel. A tavalyi remek szereplés ellenére a csapat nem esett szét a nyáron, bár bolgár házi gólkirálya távozott. Az első fordulóban egyébként a Sion ellen csak 1-1-re futotta a csapat erejéből. A Luzern számára nem túl jó ómen, hogy hosszabbításos/büntetőpárbajos meccsbe szaladtak bele pár napja Skóciában, ami sokat kivett a csapatból. A Basel pedig van annyira rutinos és erős csapat, hogy ezt kihasználja.

214. Helsingborg - Örebro, 1 (1.58) - svéd bajnokság, 17:30

A Helsingborg az idei szezonban teljes mértéking kiszámíthatatlan, párszor már bennünket is "átvertek", azonban vasárnap délután mégis bízunk bennük! A gárda 15 kör után 16 ponttal mindössze a tabella 12. helyén áll és a kieső csapatoktól csupán 4 pont választja el őket. Formájuk sem biztató: legutóbbi 5 meccsükből csak egyet nyertek meg, a Göteborg otthonában például 2-6-os zakóba futottak bele. Otthon 3-3-1-el állnak, mely közepesnek mondható, de legalább otthon képesek nyerni. Az Örebro még náluk is rosszabb helyzetben van: 15 ponttal a hazaiak mögött állnak, vendégként eddig 5 pontra futotta tőlük, legutóbbi 4 vendég meccsét zsinórban veszítette el a csapat, legutóbb a Hacken otthonában 1-4-re kaptak ki. Fordított felállásban 1-1-re végeztek a felek, most a Helsingborgnak itt jobban kell a három pont, mint egy falat kenyér és ezt már csak rutinból is illene hozniuk, de a téttel csak óvatosan bánnánk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!