<>

 
 
 
A felcsútiak Miskolcra látogatnak a hazai pontvadászat első fordulójában és szerintünk jöhetnek a gólok szép számmal.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Gólokat várunk Diósgyőrben

A felcsútiak Miskolcra látogatnak a hazai pontvadászat első fordulójában és szerintünk jöhetnek a gólok szép számmal.
NB I.
Diósgyőr - Puskás Akadémia
Vasárnap, 18:30 óra

A miskolci alakulat tavaly az előkelő 5. helyen zárt, bejutott a MK-döntőjébe, s noha vereséget szenvedett a fináléban, a lilák kizárásával mégis indulhatott az EL-ben Tomiszlav Szivics alakulata. A piros-fehérek a Birkirkara után a bolgár Liteks Lovetch ellen is továbblépett a második számú kupasorozatban. Most az orosz FC Krasznodar vár Bacsáékra. Gosztonyiéknél volt rendesen mocorgás az öltözőben. Lássuk, kik érkeztek Borsodba: Antal Botond (Kaposvár), Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry), Bori Gábor (MVM-Paks), Németh Milán (Pápa), Drazsen Okuka (szerb, Kaposvár), Takács Tamás (szerbiai, Szigetszentmiklós). Ugyanakkor voltak is távozók szép számmal, többek közt: Abdouraman, Batioja, Futács, Gelei, Gohér, Hornyák, Kosztics, Rajics, Vadász. Elekék tehát játékban vannak, ami nagy előnyt jelenthet riválisaival szemben. Tavaly kissé hullámzó volt Debreceniék hazai teljesítménye, ugyanakkor a 26-21-es gólarány arról tanúskodott, hogy eseménydús kilencven perceket vívtak Grumicék saját közönségük előtt...

A Puskás Akadémia tavaly újoncként vágott neki a pontvadászatnak, és végül a 14. pozíciót megszerezve bennmaradt az NB/I-ben. A rajtkor még valóban az utánpótlásra alapozott Benczés Miklós vezetőedző, ám néhány fordulót követően kiderült, hogy ez bizony kevés lesz a legmagasabb osztályhoz. Kinyílt a kassza, és rutinos játékosokkal erősítették meg a felcsúti társulatot. Ha nem is volt fáklyás menet az előző szezon, valahogy mégis az volt az ember érzése, hogy nem tud kiesni a Fejér megyei brigád... Óriási változások nem történtek a nyári szünetben, érkezett többek közt Baracskai, Danilovics, Gohér, Harsányi, Hudák, Károly, Lencse, Papp Máté, Tar, Tóth II Balázs és Vachtler. A távozási oldalon Bertus és Szekeres neve érdemel említést, Tóth I. Balázs és Vaskó sorsa pedig egyelőre bizonytalan. A felkészülési időszakban nem kápráztatta el "drukkereit" a gárda; igaz, nem is a barátságos meccseket kell megnyerni...

Tipp: Diósgyőr - Puskás Akadémia,2.5 gól felett (1.75)

Az elmúlt kiírásban nagy meglepetésre 3-2-re nyerni tudott a felcsúti együttes Miskolcon. Ma azért ebben nem vagyunk biztosak, sőt... Viszont a gólos választás nem tűnik rossz opciónak. Az az érzésünk, hogy hármat csak összehoznak a felek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!