<>

 
 
 
A svéd másodosztály élére állhat a Hammarby, ha ma elveri a sereghajtót. Szerintünk erre jó esély van, sőt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kettővel verhetik a svéd sereghajtót

A svéd másodosztály élére állhat a Hammarby, ha ma elveri a sereghajtót. Szerintünk erre jó esély van, sőt.
Svéd másodosztály, 17. forduló
Hammarby-Assyriska
hétfő 19:00 óra

Már a feltávon is túljutottak a csapatok a svéd második vonalban. A nagy hagyományokkal rendelkező Hammarby ezúttal nem akarja a véletlenre bízni a feljutás kérdését, ennek megfeelően is teljesítenek a zöldek. 16 meccset követően 32 egységgel a 2. helyen állnak, 5-1-2-es hazai és idegenbeli mérleggel. A társulat remek formában van: a leállás előtti két sikert újabb győzelem követte, és ebben a periódusban még gólt sem kapott a gárda. Pinones-Arce-éknál nincsen friss sérült a keretben, a hazai környezetben összehozott 21-8-as találati mutató nem sok jót ígér a vendégeknek...

Hammarby-Assyriska, 1, európai hendikep -1 (1,80)

Bizony, az Assyriskára nehéz kilencven perc vár a Tele2 Arénában... A pirosak az utolsó helyről várják a folytatást, 14 pontjából viszont 12-őt úgy túrázott össze (3-3-2). Ha nem lenne ilyen csapnivaló a hazai mérlegük Sören Akeby tanítványainak (0-2-6), úgy nem lenne ekkora bajban az együttes. Az Assyriska formája nem biztató, a legutóbbi négy bajnokijából hármat bebuktak a fiúk. Ami jó hír, hogy egy eltiltott görög légiós bekk letöltötte eltiltását, így visszatérhet a keretbe. Holsterék támadójátékával van különösen nagy probléma, ugyanis a támadószekció 16 fellépésen mindössze 13 találatot termelt...

Tavaly oda-vissza verte a Hammarby az Assyriskát, és ma sem várunk meglepetést. Sőt, az az érzésünk, hogy a házigazda kettővel páholja el a sereghajtót. Tippünk tehát hendis hazai!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!