<>

 
 
 
Svédországból a Hacken, Dániából a Bröndby, míg Norvégiából a Fredrikstad szállíthatja a hétfői tippjeinket.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Skandináviában utazunk

Svédországból a Hacken, Dániából a Bröndby, míg Norvégiából a Fredrikstad szállíthatja a hétfői tippjeinket.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

045. Fredrikstad-Kristiansund, 1 (1,78) - norvég másodosztály, 19:00

A 17. fordulóban a 6. fogadja az 5. helyezettet. A tabella némileg csalós, a Fredrikstadtól várható több, nem is teljesít rosszul, külnösen védelme erős, hiszen 16 mérkőzésen mindössze 14 gólt kapott. Otthon 5-2-1-es mérleggel kiváló, a 16-6-os gólaránya szintén. A Kristiansund kicsit erőn felül teljesít, sokkal több gólt rúg, kicsit kevesebbel, de többet kap, az utolsó öt fordulóban veretlen, ám idegenben 2-3-3-as mérleggel és 10-13-as gólaránnyal fogható. Szerintünk hazai felé hajlik, de azért óvatosan a téttel.

046. Bröndby-Silkeborg, 1 (1,73) - dán bajnokság, 19:00

A nehéz éveket átélő Bröndby mélyről jött fel, hogy végül csak három ponttal maradjon el a dobogótól. Jól erősített, megvette például a topcsapatokat megjárt veterán svéd válogatottat, Johan Elmandert, és még három-négy tűrhető nevet. A dán lapok szerint a bajnoki címért lesz versenyben a Köbenhavnnal. A bajnoki nyitányon elbukott, de kicsi a minta. A másik oldalon az újonc áll, amelytől erősen defenzív játék várható, ahogy a Köbenhavn ellen is sikerült (1-0-s vereség lett a vége) kontrára építhet, ám az igazi erejét nehéz megbecsülni, valahova a kiesőzóna közelébe jósolják. Szerintünk jön a hazai.

054. Hacken-Djurgarden, 1 (1,77) - svéd bajnokság, 19:05

A 4. fogadja a 7. helyezettet a 16. fordulóban. A Hacken a liga talán legtehetősebb csapata, két éve nagyon ment neki, ám tavaly elég csúnyán besült. Most megint dobogóra esélyes, támadósora a fő fegyvere, de viszonylag sok gólt kap. Hazai mérlege a legjobb lehet a ligában, ha hétfőn tud nyerni, jelenleg 5-2-0-val és 19-6-tal áll. A Djurgarden évek óta középcsapat, inkább a tabella második felébe tartozik, így a mostani helyezése erőn felüli. Idegenben a liga egyik legjobb mérlegével rendelkezik, 3-4-1-gyel és 13-9-es gólaránnyal. A Hackenben több erőt érzünk, a Djurgardent túlértékeltnek látjuk. Hazai.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!