<>

 
 
 
Csapnivalóan indult, de a nyár eleje óta jól folytatódott Fernando Verdasco idénye, ezért bízunk benne Robin Haase ellenében.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Verdasco visszavághat Kitzbühelért

Csapnivalóan indult, de a nyár eleje óta jól folytatódott Fernando Verdasco idénye, ezért bízunk benne Robin Haase ellenében.
Férfi tenisz, Winston-Salem, 3. forduló
Fernando Verdasco-Robin Haase - szerda 20:30 óra

Verdasco rutinos, jól ismert, leginkább salakos, de kemény pályán is jó teniszező. Talán túl van már pályafutása csúcsán, az idei szezonja egy nagy katasztrófa volt a tavasz végéig, de a nyáron magára talált. Az utóbbi hetekben salakon nyert hat mérkőzést, döntőzött és negyeddöntőzött, míg előtte füvön nyolc között szorongatta Andy Murrayt Wimbledonban. A júliusi salakos tornákon döntőzött Bastadban, majd a nyolc között esett ki egy egyaránt kétesélyes mérkőzésen, az utóbbin éppen Haase ellen. Kemény pályára frissen tért vissza, egy kötelező győzelemmel kezdett és a hét számára fontos lehet a US Open előtt, mivel szoknia kell a borítást. Első meccse döcögősre sikerült, de egy amerikai specialista ellen nem is volt egyszerű.

Fernando Verdasco-Robin Haase, 1, -1,5 játék (1,80) - 20:30 óra

Haase rengeteg tornát vállalt az idén, salakon remekelt, kemény pályán kevésbé, az év elején egy győzelmet követően zsinóban öt tornán verték meg úgy, hogy közben egyetlen szettre futotta az erejéből. Szintén nem lépett pályára gstaadi döntője és kitzbüheli elődöntője óta, de jó formát hozott át az európai szezonból. Két elvárható mérkőzést nyert meg a héten, de ezen a borításon soha nem ment neki igazán. Támadószellemű, sokat épít szerváira, de ezt nem képes kemény pályán a saját javára fordítani.

Fogadj erre a Betclicken!

Verdascóban bízunk, sokkal tehetségesebb játékos, nagyobb múltja és jobb eredményei vannak kemény pályán, még ha neki sem ez a legjobb felülete. Az időjárás a hírek szerint kicsit nedves és meleg, ami a holland szerváját gyengítheti és segíthet a fogadásban Verdascónak, aki képes lehet hibára kényszeríteni az alapvonalról sebezhetőbb riválisát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!