<>

 
 
 
A Manchester United a Valencia ellen léphet tovább, a Real Madrid a Sevillával parádézhat, majd irány Anglia.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Man. United, Real, és...

A Manchester United a Valencia ellen léphet tovább, a Real Madrid a Sevillával parádézhat, majd irány Anglia.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

081. Manchester United-Valencia, 1 (1,60) - felkészülési mérkőzés, 20:30

Az angol 7. fogadja a spanyol 8. helyezettet. A Manchester United tétmérkőzésen ugyan még nem bizonyított, de Louis van Gaal kinevezése óta szárnyal, mintha új csapat lenne. Az Egyesült Államokon végigsöpört, öt mérkőzésből ötöt nyerve, még ha az Inter ellen büntetők is kellettek. Pedig jó ellenfelekkel találkozott, a három gólt négyszer így is megrúgta. Robin van Persie, Adnan Januzaj és Marouane Fellaini még mindig hiányzik, amúgy mindenki bevetésre kész. A Valencia szintén hatalmas csalódás volt az elmúlt szezonban, 3-7-9-es idegenbeli mérlege és 16-29-es gólaránya pedig főleg. A nyáron vett minden posztra néhány ütős nevet, így újra a BL-helyeket célozza meg, de azért hosszú út lesz odáig. Felkészülési felemásan alakult, csak a Benficát verte meg legutóbb, és míg az angol bajnokság a hétvégén rajtol, a spanyol csak a jövő héten, így nincs is még kiélezve a forma.

118. Reading - Newport, 1 (1.43) - Angol Liga-kupa, 21:00

A Reading tavaly éppen hogy lemaradt a rájátszásról a második vonalban, végül a 7. helyen zártak, így maradt idén is ez az osztály. A nyáron távozott a támadósorból a házi gólkirály Le Fondre, viszont továbbra is ott van Pogrebnyak, illetve a védelmet és a középpályát is sikerült egyben tartani. A bajnoki rajton 2-2-es döntetlent értek el a Wigan otthonában, egyébként a 93. percig vezettek, így csalódás is a pontvesztés.

A Newport tavaly középcsapat volt a negyedik vonalban, végül a 14. helyen zárt, idegenben 4-10-9 mérlegével sebezhető volt. A nyár során védelme gyengült, két kezdő bekk távozott a csapattól, pótlásuk egyelőre nem megoldott. A bajnoki első fordulóban sima 0-2-es vereséget szenvedtek hazai közönség előtt a Wycombe ellen. A két gárda közt még akkor is van több, mint egy osztálynyi különbség, ha a Reading pihenteti a fél csapatát, bár ez jó eséllyel nem így fog történni így a szezon elején. Van érték a hazai sikerben, de túlzásokba azért ne essünk a téttel, mégiscsak kupameccsről van szó!

125. Real Madrid-Sevilla, több mint 2,5 gól (1,45) - Európai Szuperkupa, 20:45

Cardiffban találkozik a BL-győztes és az El-címvédő. A Real Madrid nyári igazolásai ismertek, James Rodríguez és Toni Kroos érkezett Cristiano Ronaldo, Ángel di María, Gareth Bale, Isco és Karim Benzema mellé támadásban. Bár összeszokottság aligha van, és a nyáron nem igazán villogott az együttes, ettől a névsortól bizony lehet tartani. A Sevilla tavaly Jesús Navas és Álvaro Negredo eladásából jól bevásárolt, a tavaszra szépen összeért és trófeát nyert. Közepes igazolások érkeztek, azonban Ivan Rakiticet nem tudta pótolni. Támadásban azért erős, így lőhet a Realnak, amely szerintünk szinte garantált, hogy kétszer csengetni fog.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!