<>

 
 
 
Cardiffban csap össze a Bajnokok Ligája győztes Real Madrid és az Európa-ligát megnyerő Sevilla, egyoldalú csatára van azonban kilátás.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

A nap tutija: Real-bosszú a Sevillán

Cardiffban csap össze a Bajnokok Ligája győztes Real Madrid és az Európa-ligát megnyerő Sevilla, egyoldalú csatára van azonban kilátás.
UEFA Szuperkupa
Real Madrid - Sevilla
Kedd, 20:45 óra

A Királyiak ugyanis tőlük megszokott módon nem tétlenkedtek az átigazolási piacon, az amúgy is bombaerős keretüket még tovább erősítették; megszerezték a Bayern München és a német válogatott kiválóságát, Toni Kroost, valamint a Vb gólkirályát, a kolumbiai James Rodriguezt. A Marca szerint mindketten kezdőként léphetnek ma este pályára, Ancelotti ugyanis a Casillas – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao – Kroos, Modric, James – Bale, Benzema, Ronaldo tizenegynek szavaz majd bizalmat. Garath Bale számára külön presztízzsel bírhat a találkozó, hiszen hazai közönség előtt léphet pályára, nem lepődnénk meg, ha góllal köszöntené a walesieket. Ami a hiányzókat illeti, Xabi Alonsót a BL döntőn tanúsított magatartása miatt eltiltással sújtotta az UEFA, így ő ismételten a lelátóról biztathatja a társakat, valamint kérdéses a középpályán a létszám miatt feleslegessé vált és a két francia óriással – Monaco, PSG – tárgyaló Di María játéka is.

Ami a Sevillát illeti, az andalúzok hiába szerezték meg a nyáron Iago Aspast, Denis Suarezt és Grzegorz Krychowiakot, legjobb játékosuk, a horvát Ivan Rakitic a Barcelonához igazolt, az általa keletkezett űrt pedig szinte lehetetlen lesz betölteni a támadószekcióban. A nyári felkészülés mindenesetre nem sikerült rosszul, mert bár az Union Berlin két vállra fektette Unai Emery együttesét, Reyesék legyőzték többek között a Lyon, a Hertha és a Fenerbahce csapatát.

Főtipp

Real Madrid - Sevilla, 1 (1.40)

Bátrabbaknak

Real Madrid - Sevilla, (0-1) 1 (2.06)

A legutóbbi bajnokságban, Madridban 7–3-ra nyert a Real, a Ramón Sánchez Pizjuán Stationban viszont a Sevilla diadalmaskodott (2–1). Véleményünk szerint gólokban ezúttal sem lesz hiány, ezeket azonban inkább a fővárosiak fogják lőni, óriási különbség van ugyanis a két keret között és szerintünk a Blancók ezt a pályán is bizonyítják majd.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!