<>

 
 
 
A Basel és a Kalmar otthon győzhet Svájcban, illetve Svédországban, míg Oroszországban a gólok potyoghatnak.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: svájci, svéd, orosz kaland

A Basel és a Kalmar otthon győzhet Svájcban, illetve Svédországban, míg Oroszországban a gólok potyoghatnak.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

011. Krasznodar-Szpartak Moszkva, több mint 2,5 gól (1,77) - orosz bajnokság, 19:00

A Krasznodar Koman Vladimir néhány évvel ezelőtti csapata, nem sokkal korábban alapították, és egy Vlagyimir Putyinhoz közeli oligarcha pénzéből hihetetlen sebeséggel építettek fel belőle topcsapatot. Támadásban három brazil, Wanderson, Joaozinho és Ari jeleskedik, utóbbi legutóbb hármat lőtt a Szpartaknak. Eddig két bajnokin csak egy gólt lőtt, de idegenben soha nem szárnyalt annyira. A Szpartak ereje talán egy kicsit megkopott, ennek ellenére két forduló alatt hat gólt rúgott, viszont a RUbin Kazany ziccereket hibázott ellene, a Dinamo Moszkvától pedig két gólt vettek el és kétszer a kapufát is eltalálta. Az egy kapott találat tehát csalós lehet. Gólokat érzünk.

030. Kalmar - Falkenbergs, 1 (1.65) - svéd bajnokság, 19:00

A 6. helyezett fogadja a 11. helyen állót a svéd élvonal csütörtök esti mérkőzésén. A Kalmar tavaly a 4. helyre ért oda, így idei teljesítménye eddig csalódást keltő: 7-7-4 mérleggel állnak, meglehetősen sokat remiznek tehát. Otthon még mindig veretlenek, azonban hét döntetlenjükből ötöt hazai környezetben hoztak, ehhez pedig 4 siker társul. Nincs túl jó formában a társaság: legutóbbi 5 bajnokiján nem tudott győzni, legutóbb az Atvidabergs otthonában véreztek el 3-1 arányban.

A Falkenbergs újoncként vágott neki az élvonal idei küzdelmeinek, így elsődleges célja a bennmaradás kiharcolása. Ez több-kevesebb sikerrel eddig sikerül is: 5-5-8 mérleggel állnak, viszont a szoros hátsó mezőny miatt nagyon résen kell lenniük. Vendégként nem túl acélos 2-2-5 mérleget produkáltak eddig, az AIK ellen nemrég sima 3-0-t játszottak vendégként, de pl. a holtponton lévő Helsingborg is elverte. A hazaiak formája ugyan nem túl biztató, de jobb erőkből álló együttes, melyet a fordított felállásban megnyert 3-1-es meccs is jól mutat. Szerintünk hazai!

044. Basel-St. Gallen, 1 (1,41) - svájci bajnokság, 20:00

A Basel kilőtt Paulo Sousával, négyből négyet nyert hazájában. Legutóbb meggyőző játékkal 4-1-re verte az addig szintén négyből négyszer győztes Zürichet, irányítása alá vonva a ligát. A védelme még mindig sebezhető, de ameddig ennyi gólt szerez, nem sok gondja lesz. A St. Gallen régóta tipikus középcsapat, az új idényben egyedül a nyolcadik Luzernt verte meg. Védelme szintén sebezhető, eddigi négy bajnokiján egy gólt mindig kapott. viszont két tűrhető támadójától lehet tartani. A gólok is jó választás lehet az 1-es mellett.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!