<>

 
 
 
A Basel szárnyal, de védelme lyukas, az orosz bajnokságban két moszkvai csapat meccsén is gólokat látunk előre.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Svájci és duplán orosz gólok

A Basel szárnyal, de védelme lyukas, az orosz bajnokságban két moszkvai csapat meccsén is gólokat látunk előre.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

004.Lokomotív Moszkva-Rosztov, 4 vagy több gól (2,95) - orosz bajnokság, 16:30

A Lokomotiv erős kerettel bírt már az elmúlt szezonban is, így a bajnoki címért is versenyben volt, de az utolsó három fordulóban elcsúszott. Hazai pályán 26 gólt rúgott, a nyáron erősített, főleg támadásban, így az idén fordulhat a kocka, egy inkább defenzív, kontrára építő csapatból sokkal offenzívebb lehet. A felkészülés során pont hátul akadtak gondok, így a hat mérkőzésén mindig kapott gólt. Az idényt felemásan indította. Jön a Rosztov, amely a kiesés ellen küzd majd, de ha ilyen védekezésre képes, akkor nem sok esélye lesz. A nem túl acélos Kubannyal 2-2-es döntetlent játszott, míg a bajnoki nyitányon 7-3-as(!) vereséget szenvedett, és most sem jóra számíthat. Góleső készülődik.

010. Krasznodar-Szpartak Moszkva, 4 vagy több gól (2,85) - orosz bajnokság, 19:00

A Krasznodar Koman Vladimir néhány évvel ezelőtti csapata, nem sokkal korábban alapították, és egy Vlagyimir Putyinhoz közeli oligarcha pénzéből hihetetlen sebeséggel építettek fel belőle topcsapatot. Támadásban három brazil, Wanderson, Joaozinho és Ari jeleskedik, utóbbi legutóbb hármat lőtt a Szpartaknak. Eddig két bajnokin csak egy gólt lőtt, de idegenben soha nem szárnyalt annyira. A Szpartak ereje talán egy kicsit megkopott, ennek ellenére két forduló alatt hat gólt rúgott, viszont a RUbin Kazany ziccereket hibázott ellene, a Dinamo Moszkvától pedig két gólt vettek el és kétszer a kapufát is eltalálta. Az egy kapott találat tehát csalós lehet. Gólokat érzünk, akár 3 felett is.

047. Basel-St. Gallen, 4 vagy több gól (2,43) - svájci bajnokság, 20:00

A Basel kilőtt Paulo Sousával, négyből négyet nyert hazájában. Legutóbb meggyőző játékkal 4-1-re verte az addig szintén négyből négyszer győztes Zürichet, irányítása alá vonva a ligát. A védelme még mindig sebezhető, de ameddig ennyi gólt szerez, nem sok gondja lesz. A St. Gallen régóta tipikus középcsapat, az új idényben egyedül a nyolcadik Luzernt verte meg. Védelme szintén sebezhető, eddigi négy bajnokiján egy gólt mindig kapott. viszont két tűrhető támadójától lehet tartani. A hendikep helyett talán a gólokban lehet fantázia, ha magas oddsot keresünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!