<>

 
 
 
A Schalke a Német Kupában arathat egy harmadosztályú riválissal szemben, a másik tippünk Verrasztó Evelyn.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Schalke és az úszó Eb

A Schalke a Német Kupában arathat egy harmadosztályú riválissal szemben, a másik tippünk Verrasztó Evelyn.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

013. Verrasztó Evelyn 4-6. helyen végez 400 vegyesen (2.07) - úszó Eb, 18:20

Evelyn inkább 200 vegyesen, illetve pillangón jó, 400 vegyesen még nem produkált nagy eredményt eddigi pályafutása alatt. Neki is ez lesz az első száma, a döntőbe jutás minimum elvárható tőle, de az érem már óriási bravúr lenne a részéről. Egy jó hajrával azért ott lehet az éllovasok nyakán, és számításaink szerint valahol a 4-6. hely környékén kell majd célba érnie. Bevállalós tipp, hiszen egy úszóversenyen bármi megtörténhet és van is benne lutri, de hát épp ezért került ebbe a rovatba és ezért ekkora rá az odds is.

027. Dynamo Dresden-Schalke, 2, 1-0 (2,21) - Német Kupa, 20:30

A harmadosztály jelenlegi 2. helyezettje fogadja az élvonal bronzérmesét. A múlt szezonban még másodosztályú Drezda már túl van négy fordulón, minden mérkőzésen kapott gólt, de eddig a liga legjobb támadósorával tartja magát. A Német Kupában hagyományosan nem megy, az utolsó 11 mérkőzésből 10-et ugyanis elveszített. A Schalke finoman, de erősített a nyáron, ismét cél a dobogó, de ennél több nem nagyon. Az előszezon nem sikerült valami szépen, de Julian Draxler, Benedikt Höwedes és Klaas-Jan Huntelaar mind kezdhet, még ha Jefferson Farfan és Leon Goretzka nem is játszhat. Túl sok védelmi gondot látunk a hazai oldalon, ezért számítunk sima 2-esre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!