<>

 
 
 
A Syrianska felfelé tart, a Landskrona viszont csak kínlódik a kiesőzónában, ráadásul hét órán át buszozott.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Éreztetheti hatását a hétórás buszozás

A Syrianska felfelé tart, a Landskrona viszont csak kínlódik a kiesőzónában, ráadásul hét órán át buszozott.
Svéd másodosztály, 20. forduló
Syrianska-Landskrona
hétfő 19:00 óra

A Syrianska kiesett az élvonalból. Egyből vissza akart jutni, de ehhez túl sok változás történt a keretben, és mivel korlátozottak anyagi lehetőségei, így örülhetett, hogy egyáltalán életben maradt. Ennek tudható be, hogy nagyon beragadt a rajtnál, azóta azonban meglendült, hazai pályás formája kiváló, így az utolsó ötön 4-1-0-s mérleget tud, összességében pedig 5-1-3-at 16-15-ös gólaránnyal. Közben egészen jó igazolásokat hozott össze, így például egy kezdő támadó (13/9) viszi a hátán a csapatot. A csapatkapitány középső védőből és egy középpályás eltiltását tölti, viszont elfogytak a sérültek, ami jó hír.

Syrianska-Landskrona, 1 (1,70)

A Landskrona a szokásos küzdelmét mutatja be a kiesés ellen. Tavaly éppen a 12. helyen zárt, és csak jobb gólaránya mentette meg, miközben egymás után bukta el a mérkőzéseket. Ezúttal erősödött és keretével simán bent kellene, hogy maradjon, ám mégsem megy, elsősorban a védelem miatt. A 40 kapott gól messze a legrosszabbb a ligában, míg az idegenbeli 3-1-5-ös mérleg és 14-21-es gólarány sem biztató. Három kezdő védő és egy kezdő támadó hiányzik, de egy kezdő csatár visszatér. Hátul fiatalokkal pótolnak. Nem segíti ügyüket, hogy hétórás buszozás után érkeztek meg.

A Syrianska felfelé tart, otthon egészen biztató, önbizalmommal is jól állhat. Eközben a Landskrona védelme nem elég, hogy botrányos, még tele is van hiányzókkal, és a hosszú buszút sem segít. Sajnos a svéd másodosztály tele van meglepetésekkel, így a téttel óvatosan, de akárhogy nézzük, ez 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!