<>

 
 
 
Az osztrák címvédő Salzburg a svéd Malmö együttesével csatázik a BL-főtábláért és az első meccsen szerintünk nem fog unatkozni az osztrák közönség.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.48

Gólzáporos meccsen juthat előnyhöz a Salzburg

Az osztrák címvédő Salzburg a svéd Malmö együttesével csatázik a BL-főtábláért és az első meccsen szerintünk nem fog unatkozni az osztrák közönség.
BL-selejtező
Salzburg - Malmö
Kedd, 20:45 óra

Az osztrák alakulat tavaly magabiztosan nyerte meg a pontvadászatot, majdnem húsz pontot verve a riválisokra. A keret gerince egyben maradt, így Adolf Hütter alakulata idén is az aranyérem elsőszámú esélyese. Ugyan a Wolfsberger AC még tartja vele a tempót, ám meggyőződésünk, hogy végül a fehér-pirosak futnak be elsőnek. Sorianóék 5 bajnokit nyertek meg zsinórban. találati mutatójuk pedig egészen elképesztő: 24-1! Alanék az előző körben csatlakoztak a BL-hez, és bizony kissé ráijesztettek drukkereikre, miután 2-1re kikaptak idegenben az FK Qarabag vendégeként. A visszavágón aztán ledolgozták a hátrányt Gulácsiék (2-0), így ők léphettek tovább a párharcból. A légiósokkal telitűzdelt Red Bull látványos támadófutballt játszik, és ehhez adott a kerete is: minőségi focisták dolgoznak a dúsgazdag klubnál. Egy eltiltott bekk még nem léphet pályára, rajta kívül azonban nincs jelentős hiányzó a salzburgiaknál.

A Malmö is címvédésre készül, hétpontos előnnyel várja az utolsó 10 játéknapot. A kékek remek formában vannak, bajnokit például május eleje óta nem veszítettek. A BL-ben már két kört mentek Age Hareide fiai: a Ventspils ellen a hazai 0-0-át idegenbeli 0-1 követte, aztán jött a Sparta Praga... Minden szépen és jól indult, hiszen Forsbergék 2-1-es előnnyel vonulhattak pihenőre a csehországi első ütközetben, ám a hazaiak fordítottak, és a vége 4-2 lett. A visszavágó előtt kevesen gondolták volna, hogy a Malmö képes lesz ledolgozni a kétgólos hátrányt. Ám Rosenbergék rácáfoltak a pesszimistákra, és 2-0-ás sikert aratva továbbléptek riválisukon. A múlt hétvégén idegenben remiztek Thernék. Egy meghatározó középpályásuk sérült, de Mollins nélkül is jól megy a szekér.

Főtipp

Salzburg - Malmö, 2.5 gól felett(1.48) - Tippmix

Melléktipp

Salzburg - Malmö, 1 (1.25)

Mindkét brigád inkább a támadófutball híve, és ebből adódik egyik tippünk: majdnem biztosak vagyunk abban, hogy három találat lesz a kilencven perc során. És a hazaiakban látunk nagyobb erőt - a sima egyes kiegészítő tippnek nem tűnik rossz választásnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!