<>

 
 
 
A Reading és az Arsenal nyerhet, míg a Salzburg gólparádét rendezhet a Bajnokok Ligája selejtezőjében.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Salzburg, Reading és Arsenal

A Reading és az Arsenal nyerhet, míg a Salzburg gólparádét rendezhet a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

104. Reading - Huddersfield, 1 (1.85) - angol másodosztály, 21:00

A veretlen Reading fogadja a még nyeretlen Huddersfield csapatát az angol második vonal 3. fordulójában kedd este. A hazaiak tavaly éppen hogy lemaradtak a rájátszásról, idén ismét elsődleges cél legalább az osztályozó elérése. Távozott ugyan a házi gólkirály Le Fondre, de a csapat többi részét egyben tartották a nyár során. A Wigan otthonában csalódás volt a pontvesztés, hiszen a 93. percig vezettek, de a kupában, majd az Ipswich ellen (1-0) sikerült javítani. A Huddersfield tavaly is csak gyenge középcsapat volt, idén kiütéses vereséggel rajtoltak otthon a Bournemouth (0-4) ellen, majd 3-1-es vereség a Cardiff vendégeként. Legalább a Ligakupában sikerült nagy nehezen átlépni a Chesterfield csapatán hosszabbítást követően. Egy fontos középpályás távozott nyáron, sokat nem változott a keret, így ismét a középmezőny aljába várhatóak. A két keret közt jelentős a különbség, ami így a szezon elején ki is jöhet. Nem a nap tutija, de egy szelvényen elfér a Reading győzelme!

105. Besiktas-Arsenal, 2 (1,63) - BL-selejtező, 20:45

A török bronzérmes fogadja az angol 4. helyezettet a főtábláért zajló párharc első meccsén. A Besiktas csakis azért lehet itt, mert a Fenerbahce nemzetközi eltiltása még mindig él. Annak a Fenerbahcénak, amelyet egy éve az akkor agyonkritizált és rossz passzban lévő Arsenal úgy elintézett 3-0-ra, hogy esélye sem volt. Ezúttal a hazaiak gyengébbnek tűnnek, a Feyenoord ellen is küzdöttek az előző körben, és 12 ponttal kaptak ki az említett riválistól. Otthon 10-6-1-es mérleggel szintén nem tartoztak a legjobbak közé. Az Ágyúsok eközben erősödtek, nagyon nem adtak el, így óriási esélyesek, nem csoda, hogy szétfogadták őket. 2,00-es oddsról indultak, már 1,60 körüliért lehet csak fogadni őket. Ez lehet nagyjából a határ, ez alá menni kevésbé érdemes.

116. Salzburg-Malmö, 4 vagy több gól (2,13) - BL-selejtező, 20:45

Az osztrák bajnok fogadja a svédet a főtáblára jutásért vívott párharc nyitányán. A Salzburgot az előző szezonban ismerhettük meg igazán, óriási előnnyel nyerte meg a bajnokságot, és közben gólparádékat rendezett. Erre a szezonra sem gyengült elöl, így rúgott már tétmeccsen 10, 8, 6 és 5 gólt, hazai pályán pedig szinte foghatatlan. A Malmö fiatalos keretével uralja a hasonló kaliberű, sőt talán gyengébb svéd ligát, ám már az előző körben is úgy tűnt, hogy kiesik BL-ből. Prágában négyet kapott, ami nem valami jó előjel. A liga legjobban utazó csapata, kevés gólt kap, de ez más tészta lesz, szerintünk simán rúghat négyet a Salzburg, de akár egy 3-1-es győzelem is jöhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!