<>

 
 
 
A hét utolsó napján az Anderlecht, a Tottenham és a Rosenborg is nyerhet, de a NAP TUTIJA a Fradi sikere lehet!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: három sima és egy hendis hazai

A hét utolsó napján az Anderlecht, a Tottenham és a Rosenborg is nyerhet, de a NAP TUTIJA a Fradi sikere lehet!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

219. Anderlecht - Waasland Beveren, (0-1) 1 (1.58) - belga bajnokság, 14:30

A bajnoki címvédő fogadja az idén borzalmasan rajtoló együttest. A hazaiak jól kezdtek, három kör után 10 ponttal vezetik a tabellát, legutóbbi bajnokijukon hullajtottak pontokat a Westerlo otthonában (2-2). Belga szinten még mindig acélos a keret még úgy is, hogy eladták egy kezdő védőjüket és egy fontos góllövőjüket. A Beveren tavaly 14. helyen zárt az alapszakaszban, vendégként szerény 2-6-7 mérleget hozva. Nos, a mostani rajt alapján idén sem várható tőlük több: vereség a Club Brugge és a Mouscron, majd iksz a Westerlo és a Charleroi ellen. A keret gyengült, távozott két kezdő csatár és egy középpályás, erősítésre nem nagyon futotta. Idén is minőségi a két keret közti különbség. Tavaly ez sima 3-0 2-0-s sikereket hozott az Anderlecht számára, kb. ez várható idén is.

222. Tottenham - QPR, 1 (1.43) - angol bajnokság, 14:30

A Tottenham idegenbeli győzelemmel, a QPR hazai vereséggel kezdte a szezont. A Spurs azóta a héten lenyomott egy sikeres ciprusi kirándulást (az AEL Limasszol gárdáját verte 2-1-re), így jó előjelekkel várja a mostani összecsapást. A Spurs ezen a nyáron nem igazolt sztárokat, de a csapat így is elég erősnek tűnik, hogy kiharcolja ismét az európai kupaindulást. A QPR esetleg a bentmaradásban bízhat, pedig nincs rossz kerete. Mégis kikapott a nyitófordulóban a Hull City-től. Szerintünk a Tottenham most készebb csapat, ráadásul hazai pályán kifejezetten erős, nem valószínű, hogy most pontokat veszítene az újonccal szemben.

A NAP TUTIJA

229. Ferencváros - Nyíregyháza, 1 (1.30) - magyar bajnokság, 16:30

Az első tétmérkőzés az új stadionban, egy győztes rangadó után egy nem túl acélos ellenfél ellenében. Ilyen előjelek mellett igazi csoda lenne, ha a Fradi nem tömné ki gólokkal a Nyíregyháza csapatát. Mi azonban megelégszünk a sima hazai győzelemmel is. A Tippmixen például nem is mutat rosszul ez az odds, ráadásul abszolút a nap tutijának tekinthető. Thomas Doll csapata egyetlen kisiklást leszámítva - a Pápa elleni mérkőzésen valószínűleg a Chelsea elleni gálameccs járhatott a focisták fejében, ráadásul egy addig ki nem próbált taktikával kísérletezett a német szakember - magabiztosan muzsikál, egyértelműen ott lesz a dobogón. A Nyíregyháza a Honvéd meglepő legyőzése mellett kétszer simán kikapott, még gólt sem tudott lőni a Paksnak és a Videotonnak.

234. Rosenborg - Sarpsborg, 1 (1.45) - norvég bajnokság, 18:00

A 4. fogadja a 8. helyen állót a norvég élvonal 21. fordulójában. A Rosenborg gépezete idén is akadozik, nem is jön túl jó formában erre a meccsre: legutóbbi 5 meccsük alatt 2 győzelem és 3 vereség a mérleg, legutóbb a Brann otthonában kaptak ki, de a Molde és a Stabaek stadionjában sem jártak sikerrel. Jelenlegi 33 pontja a 4. helyre elegendő, hátrányuk 4 pont a dobogó alsó fokától.

A Sarpsborg tipikus középcsapat: 6-7-7 mérleggel a 8. helyen állnak, vendégként viszont nincs túl sok sikerélményük, mindössze 7 pontot szereztek 10 idegenbeli meccsük alatt. Három meccses nyeretlen szériában vannak, legutóbb a Molde verte őket. Mindkét csapat hullámzóan teljesít, de a Rosenborg mellett szól az erősebb keret és a hazai pálya, valamint a Sarpsborg borzalmas idegenbeli teljesítménye. Ezért hazai!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!