<>

 
 
 
A holland bajnokságban mindenki az Ajax-PSV rangadóra készül, míg a franciáknál feltámadhat a két vereséggel rajtoló Monaco!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Holland rangadó és a Monaco

A holland bajnokságban mindenki az Ajax-PSV rangadóra készül, míg a franciáknál feltámadhat a két vereséggel rajtoló Monaco!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

209. Ajax - PSV, 1 (1.90) - holland bajnokság, 16:45

Már a 3. fordulóban elérkezett a rangadó ideje. Mindkét együttes remekül kezdte a szezont: a PSV a nem túl veretes Willem-NAC kettős ellen hozott le 6 pontot és 9:2-es gólarányt, míg az Ajax a Vitesse-Alkmaar kettős ellen győzött. A hazaiak tehát valamivel komolyabb első két körön vannak túl. Tavaly nem volt kérdéses az Ajax bajnoki cím, miután a PSV nagyon későn kezdett hajrázni az álmos kezdés után. Mivel a Feyenoord idén meggyengült, jó eséllyel e két csapat közt dől majd el a bajnoki cím - látva az első két forduló meccseit. Az Ajax tovább fiatalodott, miután a rutinos Poulsen távozott, de erejéből nem veszített. Ami itt a hazai siker mellett szólhat, az a PSV hétközi El-szereplése: a Szoligorszk ellen csak szűkös 1-0-s hazai siker jött össze, így fókuszálnia kell a csütörtöki idegenbeli visszavágóra, ez pedig akár ebbe a meccsbe is kerülhet. Egy bevállalós szelvényre mindenképp elfér az Ajax győzelme!

217. Nantes - Monaco, 2 (2.20) - francia bajnokság, 21:00

A Monaco nem kezdte túl jól a szezont: két meccs, két vereség. Előbb a Lorient ellen emberhátrányban 1-2, majd a Bordeaux ellen hiába vezettek még a félidőben, végül 4-1-es zakóba szaladtak bele. Falcao még nincs 100%-os állapotban, melyet jól jelez, hogy mindkét meccsen fél órát kapott csereként. Két kínos, de megmagyarázható vereség tehát eddig a mérlege a tavalyi ezüstérmesnek. A Nantes tavaly gyenge középcsapatként 13. lett, 7-4-8 mérlegével otthon is sebezhetőnek bizonyult. Idén két könnyebb meccsen van túl: a Lens ellen szűkös 1-0-s siker, majd 1-1 a Metz vendégeként. Helyzetük nem egyszerű: 10 gólos csatáruk távozott, a gárda többi része érintetlen maradt nyáron, így kb. a tavalyi szerepléshez hasonlót várnak tőlük idén is. A Monaco kerete többre hivatott, mint amit az első két körben mutatott magából, ezen az oddson mindenképp megér egy próbát a vendégek feltámadása!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!