<>

 
 
 
A Celtic a Bajnokok Ligájában, a Norwich az Angol Ligakupában, míg Ivo Karlovic a US Openen arathat győzelmet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: A Celtic, a Norwich és Karlovic

A Celtic a Bajnokok Ligájában, a Norwich az Angol Ligakupában, míg Ivo Karlovic a US Openen arathat győzelmet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

082. Ivo Karlovic-Jarkko Nieminen, 1 (1,57) - US Open, 17:00

A világranglista 30. és 54. helyezettje találkozik az 1. fordulóban, kemény pályán. Karlovic 35 évesen is szép évet fut, 208 centijével bárkinek gondot okoz, és okozott is bőven. Volt az idén négy döntője, mind ATP-szinten, ami óriási bravúr, és ugyan az utóbbi hetekben nem megy annyira neki, azért lehet tartani tőle. Nieminen szintén egy igazi veterán, aki minden borításon megállja a helyét. Mostanában nem annyira erőltette a játékot, így csak egy kemény pályás versenyen szerepelt a nyáron, inkább salakon próbálkozott, felemás sikerrel. Szerintünk Karlovic nyugodtan megcsinálhatja, jobban bízunk benne, mint a borítást kevésbé megszokó finn ellenfelében.

117. Celtic - Maribor, 1 (1.50) - BL-selejtező, 20:45

A Celtic óriási lehetőséget kapott azáltal, hogy a Legia Varsó együttesétől elvették a visszavágó eredményét egy játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt, hiszen így idegenben lőtt góllal továbbjutott a skót együttes. Az a skót együttes, amelyet egyébként nyáron elhagyott Lennon vezetőedző és többek közt három kulcsjátékos is (Samaras, Watt, Forster). A padra a norvég Deila ült le, akivel a felkészülés nem ment zökkenőmentesen, de a bajnokságban jól kezdtek, legutóbb az Inverness ellen a fél csapat pihenőt kapott a BL-selejtező okán. A Maribor évek óta egyeduralkodó a bajnokságban, most is 4 győzelemmel és 1 vereséggel kezdtek, egyébként rendre idegenben veszítenek pontokat. Nyáron a középpálya gyengült sokat, érkezett a Cagliaritól az izraeli Ibraimi. Az odavágón úgy festett, a Celtic igyekszik meghálálni a sorsnak ezt az esélyt, hiszen nem játszottak rosszul, gólt lőttek és nem kerültek hátrányba. A skót bajnokság még mindig a szlovén előtt jár, szerintünk a Celtic él ezzel a lehetőséggel és győzelemmel jut főtáblára.

144. Norwich - Crawley Town, 1 (1.43) - angol Ligakupa, 20:45

A tavalyi PL-búcsú után a hazaiak elsődleges célja a visszajutás idén, ennek megfelelően szépen javított is a társaság a Wolves elleni vereség után: a Watford és a Blackburn csapatának is gurított egy hármast, legutóbb pedig hétvégén idegenben győzött az Ipswich ellen (1-0). A kupában tavaly ezt a kört simán túlélték a Bury ellen, majd a Watford csapatát búcsúztatták, végül a MU állította meg őket a legjobb 16 között. A keret a másodosztályban idén erős, egyértelműen az egyik feljutásra esélyes együttes.

A Crawley tavaly a harmadosztály középcsapataként a 14. helyen ért célba, valami ilyesmi várható idén is tőle, habár kerete gyengült a nyáron néhány alapember távozásával, akiket nem igazán sikerült pótolni. A bajnokságban felemás rajtot vett 2 sikerrel és 2 vereséggel, viszont a kupában kiejtette az Ipswich csapatát! Tavaly már az első körben véget ért a kupaszereplése, miután a Cheltenham búcsúztatta őket, idén legalább azt a kört már túlélték. A két csapat közt papíron egy, de inkább több osztálynyi különbség van a kereteket elnézve, mely a kupameccseken nem mindig realizálódik. Ennek ellenére nem hisszük, hogy a Norwich botlana!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!