<>

 
 
 
A másodosztályú Watford a harmadik vonalba lecsúszott Doncaster együttesével találkozik a Ligakupa keddi játéknapján.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Kijöhet az osztálykülönbség Angliában

A másodosztályú Watford a harmadik vonalba lecsúszott Doncaster együttesével találkozik a Ligakupa keddi játéknapján.
Angol Ligakupa
Watford - Doncaster
Kedd, 20:45 óra

A sárga-pirosak jó formában vannak, négy bajnokijukból az utóbbi hármat megnyerték, a Ligakupa első körében pedig a Stevenage stadionjában nyert 1-0-ra a gárda. Sannino mester erős kerettel dolgozik, a hétvégén úgy nyertek könnyedén a Leeds ellen (4-1), hogy egy alapcsatáruk és két középpályásuk sem állt rendelkezésre. A bbc.com értesülései szerint továbbra is kérdéses mindhárom futballista szerepeltetése. Hazai környezetben, a Vicarage Road-on eddig mindkét bajnokiját behúzta a gárda, 7-1-es találati mutatót produkálva.

A Doncaster tavaly könnyűnek találtatott a Championshipben, az idén a harmadosztályban eddig kissé szeszélyesen kezdet. érdekesség, hogy négy fordulót követően eddig otthon nyeretlen (0-1-1), idegenben viszont 100 százalékos (2-0-0). Paul Dickov egy meghatározó védőt már a hétvégi bajnokin sem tudott bevetni, és vélhetően a Ligakupában sem dobja majd be a szakvezetés.

150. Watford - Doncaster, 1 (1.45) - Tippmix

A közelmúltban kétszer is győzött a Watford ebben a felállásban, és szerintünk ma is hazai lesz e történet vége. A Watford győz, és továbblép a második számú angol kupasorozatban. Tippünk: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!