<>

 
 
 
A Jablonec idénybeli 8 tétmeccséből 7 legalább 3 gólt hozott, a hétvégi 10-et, a Bilbao ellen folytatódhat a sorozat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Betis besegíthet a Jablonecnek

A Jablonec idénybeli 8 tétmeccséből 7 legalább 3 gólt hozott, a hétvégi 10-et, a Bilbao ellen folytatódhat a sorozat.
Európa-liga, rájátszás a főtábláért
Jablonec-Real Betis - 18:00 óra

Az elmúlt 20 évben a Jablonec középcsapatnak számított a cseh ligában, de most 4. lett, 7-5-3-as átlagos hazai mérleggel és 25-18-as gólaránnyal, miközben megnyerte a kupát. Kerete a nyáron alig változott, ezzel inkább a középmezőny elejére várták a szakértők. Az idény első tétmeccsén megnyerte az azóta száguldó Plzen ellen 3-2-re a Szuperkupáért, míg a bajnokságban egyedül az egyik bajnokesélyes verte meg, a hátsó fertályba várt ellenfeleket legyűrte, kivéve a sereghajtó Znojmót, amellyel a hétvégén 5-5-ös(!) döntetlent játszott. Ez a meccs tökéletes példája annak, ami a csapatot jellemzi a nyáron, rengeteg lőtt gól, elsősorban a középpályáról és nem a támadósorból, de roppant sebezhető a védekezés. Az Európa-ligában a Strömsgodset lelépése nagy meglepetés volt Norvégiában és a kiszámíthatatlanságát is jelzi. Az eddigi nyolc tétmérkőzéséből hét legalább 3 gólt hozott és csak kétszer fordult elő, hogy nem kapott találatot.

Jablonec-Real Betis, több mint 2,5 gól (1,80) - 18:00 óra

A Real Betis erőn felül teljesítve lett a spanyol 7., idegenben 7-3-9-es mérleggel és 29-38-as gólaránnyal, ami kiváló. Két kulcsembere közül Benat (34 bajnoki/4 gól/8 gólpassz) irányítóból távozott, de Rubén Castro (34/18/7) maradt. A sikerkovács Pepe Mel, aki látványos futballt honosított meg és a nyáron sem tétlenkedett, rengeteg játékos jött és ment, a két legfontosabb érkező Joan Verdú és Didac Vilá, előbbi Benatot pótolja, utóbbi a védelmet erősítheti meg. Túl nagy költőpénze tehát nem volt a csapatnak, így az első cél a bennmaradás, de tavalyihoz képest sokkal biztatóbbak a kilátások. A bajnoki nyitány óta pedig végképp, hiszen a Real Madrid ellen, amikor gyors, támadószellemű focival óriási bajokat okoztak, kapufát lőttek, helyzeteket puskáztak el, és bár kikaptak, egy pontot megérdemeltek volna. Ezúttal Rubén Castro, tehát a legjobb támadó kimarad.

Fogadj erre a Betclic-en!

A minőségi különbség nyilvánvaló, a cseh és a spanyol bajnokság nincs egy súlycsoportban. A Betis ráadásul nagyszerű benyomást keltett Madridban, míg a Jablonecen nehéz eligazodni, csak annyi látszik, hogy számolatlanul kapja és lövi a gólokat, nehéz bízni a védekezésében. A spanyolok nem biztos, hogy széttépik magukat ezen az első mérkőzésen, így a 2-est az egyértelmű fölényük ellenére sem bántjuk, egy 1-2-es végeredményre viszont kiváló esélyt látunk, tehát gólok 2,5 felett 1,80 körüliért.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!