<>

 
 
 
A Leverkusen és a Newcastle otthon arathat magabiztos győzelmet, míg az Olympiakosz idegenben vitézkedhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Bayer, Newcastle, és...

A Leverkusen és a Newcastle otthon arathat magabiztos győzelmet, míg az Olympiakosz idegenben vitézkedhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

131. Leverkusen-Hertha, 1 (1,45) - német bajnokság, 15:30

A múlt szezonbeli 4. fogadja a 11. helyezettet. Mindkét csapatnak az ősszel ment igazán, a Leverkusen sokáig a dobogóért is versenyben volt, aztán egyszer csak elvágták, a vezetőedzőt idővel kirúgták, és végül örülhetett, hogy BL-selejtezőbe került. Abba a BL-selejtezőbe, amelyet sikerrel megvívott, és néhány jó igazolással kiválóan kezdte a szezont. Lehet félni tőle. A Hertha nagyon simán megragadt az élvonalban, a tavasszal már csak tét nélkül focizgatott. Eladta házi gólkirályát a nyáron, és jelenleg rengeteg hiányzóval számol, ami nem valami jó előjel. Az idényt a Werder Bremen elleni hazai döntetlennel kezdte, védelme komoly hibákat vétett, amely a gyógyszergyári támadósor erejét elnézve nem sok jóval kecsegtet. Sima 1-est várunk.

153. Newcastle-Crystal Palace 1 (1.70) Premier League, 16:00

Már az előző körben is nagyon érett a Newcastle győzelme, akkor azonban a jól védekező Aston Villa és Williamson kiállítása a hajrában meghiúsította a szarkák terveit. Maradt a 0-0, pedig a vendégcsapat megérdemelte volna a három pontot. Ezúttal a bukdácsoló Crystal Palace ellen azonban már nem lehet kifogás: kötelező a hazai győzelem a londoni együttes ellen. Siem de Jong már kezdhet. Az ő beállása már az előző fordulóban is alaposan felpörgette a United támadójátékát. A Crystal Palace eddig pont nélkül áll a táblázaton és most sem jósolunk sok sikert a vendégeknek. Noha Wilfried Zaha visszatért kölcsönbe, nem valószínű, hogy kezdőként kap helyet. A két csapat legutóbbi nyolc mérkőzéséből hetet a Newcastle nyert meg. Ilyen előjelek után nem hisszük, hogy a pontokra éhes szarkák akár egyet is elhullajtsanak.

184. Panetolikosz – Olympiakosz, 2 (1.38) – görög bajnokság, 20:30

A 2. fordulóban a vereséggel rajtoló gárda fogadja a címvédőt. A hazaiak középcsapatként a 9. helyre futottak be. Otthon szerezték pontjaik jelentős részét, mindössze 2 együttes tudott náluk nyerni, látványosan jól védekeztek, ez viszont a támadójáték kárára ment, hiszen borzalmasan kevés gólt lőttek. Vereséggel rajtoltak, az OFI Kréta 1-0-ra verte őket. Az Olympiakosz a görög csőd óta abszolút egyeduralkodó, tavaly is különösebb megerőltetés nélkül nyerte 17 pont előnnyel az alapszakaszt. Rendre idegenben hibázott, ám azt is csak a hajrában. Az első fordulóban könnyedén verték 3-1-re a Niki Volos csapatát. Már télen gyengült Mitroglou eladásával, nyáron pedig Manolast és Samarist is elvitték. Érkezett 25 játékos, főként Kasami, Benitez és a kölcsönbe érkező Affelay játékától várnak sokat. Bár az Olympiakosz kerete még nem állt teljesen össze, így is jóval nagyobb játékerőt képvisel ellenfelénél, így a 2. körben nem hisszük, hogy hibáznak a vendégek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!