<>

 
 
 
A holland és az orosz éllovas mellett belefér a vasárnapi gyorstippek közé az Udinese hazai diadala is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: A PSV, a Zenit és az Udinese

A holland és az orosz éllovas mellett belefér a vasárnapi gyorstippek közé az Udinese hazai diadala is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

205. PSV Eindhoven-Vitesse, 1 (1,55) - holland bajnokság, 12:30

Az éllovas fogadja a 17. helyezett a 4. fordulóban. A PSV borzasztóan fiatal kerettel szinte új életet kezdett az elmúlt szezonban, és bár kiválóan hajrázott, végül esélye sem volt a bajnoki címre. A nyáron sikerült megtartani a legnagyobb értékeket, és a tehetségek lassan beérnek. Memphis Depay egyelőre fantasztikus, az ő vezetésével három meccsből hármat nyert. Akad néhány fontos visszatérő is. A Vitesse az elmúlt két idény folyamán kiválóan teljesített, ha nem durran ki a lufi a múlt idény végén, megint a dobogón áll. Nagyban függ a Chelsea-től, rengeteg kölcsönjátékos szerepelt itt, és bár maradtak, összességében a keret gyengült. Ez egyelőre látszik is, hiszen nyeretlenül, már nyolc gólt kapva kínlódik. A PSV borzasztóan jó támadósora megbüntetheti.

204. Lokomotiv Moszkva-Zenit, 2 (1,75) - orosz bajnokság, 16:00

A 8. fogadja az éllovast a 6. fordulóban. A Lokomotiv erős kerettel bírt már az elmúlt szezonban is, így a bajnoki címért is versenyben volt, de az utolsó három fordulóban elcsúszott. Hazai pályán 26 gólt rúgott, a nyáron erősített, főleg támadásban, igaz ez egyelőre nem látszik, mindössze hat rúgott góllal, és igazán nehéz sorsolása sem volt. Erre jött a kínos búcsú az Európa-ligától négyet kapva egy ciprusi csapattól. A Zenit évek óta bivalyerős, de valahogy nem jön ki mindez, elbukta a bajnokságot, de az idén kétséget sem afelől, hogy szupererős. Simán került a BL-főtáblára, hazájában pedig már négy ponttal vezethet vasárnapi győzelmével, ötből öt, 17-2-es gólaránnyal. Kell ennél több? Szerintünk megbüntetik a fővárosiakat is.

241. Udinese-Empoli, 1 (1.80) – olasz bajnokság, 20:45

Kezdetét veszi az olasz pontvadászat is, a tavaly csalódást keltően mindössze 13. helyre befutó Udinese az újonc Empolit fogadja. A hazaiaknál nem tétlenkedtek nyáron: érkezett a padra az Internél megfordult Stramaccioni. Érkező játékosok közt ott van Aguirre, Kone, Guilherme és Camigliano is. Egyértelmű elvárás az európai kupaindulás kiharcolása. Kupameccsen simán verték a Ternana csapatát 5-1-re. Az Empoli újonc, 72 ponttal 2. lett a Serie B-ben messze lemaradva a győztes Palermo mögött, inkább hátrafelé kellett nézegetnie. Vendégségben még a másodosztály szintjén is sebezhető volt 8-5-8 mérlegével. Nyáron volt mozgás rendesen: 11 játékos jött, közülük sokan kölcsönbe, érzékeny veszteség viszont az egyik legjobb csatáruk, Maccarone távozása. Mindkét keret átalakulóban van, így nehéz okosat mondani, de a keret és a hazai pálya miatt érdemes egy próbát tenni itt a hazaival!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!