<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólváltást hozhat a Tottenham-Liverpool

Mindkét csapat remek támadókkal rendelkezik, de nem világklasszis védelmekkel. A Spurs eddig remekül teljesít, a Liverpoolnak viszont botlott már a szezonban. Gólváltást érzünk.
Premier League
Tottenham – Liverpool
Vasárnap, 14:30 óra

9-0-ra nyerte összesítésben a Liverpool a két csapat előző szezonbeli két mérkőzését. Tavaly decemberben Londonban például simán 5-0-ra nyert a 'Pool, így bőven van most miért visszavágnia a Spurs-nek. Annak a Spurs-nek, amely kiváló formában van Pochettino mester irányítása alatt. A csapat mind a négy eddigi tétmeccsét megnyerte. Odahaza félelmetesen játszik, a QPR-t 4-0-ra, a Limasszolt egy már lefutott meccsen 3-0-ra verte. Erik Lamela végre elkezdett rászolgálni az érte adott vagyonra, Eriksennel és Chadlival bombajó triót alkotnak, így végeredményben telejsen mindegy, hogy elől Soldado, vagy Adebayor játszik-e éket. Valószínű utóbbi fog ezúttal kezdeni.

A Liverpoolnál viszont először kezdhet két vérbeli csatár: Daniel Sturridge mellé valószínűleg a frissen érkezett Mario Balotellit nevezi majd Rodgers edző. Mögöttük Sterling, Gerrard, Allen és Henderson építkezhet. Nem rossz ez a Liverpool, jól támad a csapat, de hátul könnyű zavarba hozni a vörösöket. Az első meccsen a Southampton is betalált ellene, legutóbb pedig a Manchester City mért a gárdára komoly verést. Daniel Agger, Lallana, Borini, Flanagan, Johnson és Moreno és sérüléssel bajlódik, de még Martin Skrtel játéka is kérdéses.

Tipp

Tottenham – Liverpool, mindkét csapat gólt szerez (1.50)

Mellék tipp

Tottenham – Liverpool, 2,5 gólnál több (1.60)

Mindkét csapat hajtani fog, ebben biztosak lehetünk és mindkét csapatban bőven benne van a gól, elől és hátul is. A gólváltást elég biztosnak érezzük, akárcsak azt, hogy nem fognak itt megállni a csapatok, de a kimenetelre már nem mernénk tippelni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!