<>

 
 
 
A Győr lehet az NB I-hez láthatóan kevés Dunaújváros következő hóhéra, csakis sima hazait tudunk elképzelni.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Győr is kicsinálhatja a Dunaújvárost

A Győr lehet az NB I-hez láthatóan kevés Dunaújváros következő hóhéra, csakis sima hazait tudunk elképzelni.
NB I, 7. forduló
Győr-Dunaújváros
vasárnap 18:30 óra

Horváth Ferenc együttese alaposan beragadt a rajtnál: a rövidre sikeredett kupaszereplést gyenge bajnoki szerepléssel "kompenzálták" a zöld-fehérek, öt bajnokijuk közül mindössze egyet nyertek meg Langék (Kispest). A hazai közönség előtt a Fradi verte, és legutóbb Pápán sem sikerült győzniük (0-0), igaz, az irreális talajon nem is volt szerencséje Priskinéknek. A gárda a héten Magyar Kupa mérkőzést játszott, és Koltaiék végre nyertek (Sopron, 0-1). A tréner legutóbb egyszerre vetette be a Rudolf-Priskin-Andric támadótirót, és noha a Lombard ellen akadozott a gépezet, ma is jó eséllyel három csatárral rohamoznak majd a zöldek.

Győr-Dunaújváros, 1, európai hendikep -1 (1,91)

A Dunaújváros tavaly nem kis meglepetésre a Nyíregyháza mögött befutott az NB/II 2. helyére, így formálva jogot az élvonalbeli tagságra. Dobor Barna vezetőedző igyekezett megerősíteni a keretet, jöttek is NB/I-es múlttal rendelkező focisták a piros-fehérekhez, ám egyelőre eredménnyel még nem párosult a brigád izmosítása. A Fejér megyeiek a Lombarddal és a Kecskeméttel remiztek, kikaptak a Fradiót, a Kispesttől és a Viditől. Józsiék előrejátéka igencsak gyenge, 450 perc alatt mindössze egy találatot szereztek; a védelem ugyanakkor gólképes, már kilencszer kapituláltak Milintéék.

Az az érzésünk, hogy a dunaújvárosiak rossz sorozata nem Győrben szakad meg. Sima hazai sikert várunk, a hendi nálunk adható opciót...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!