<>

 
 
 
El Ninno, a rangado.hu kosárszakértője pontokkal számol a Spanyolország és Franciaország szerdai csúcsán.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Látványos lehet a spanyol-francia csúcs

El Ninno, a rangado.hu kosárszakértője pontokkal számol a Spanyolország és Franciaország szerdai csúcsán.
Férfi kosárlabda-világbajnokság, A-csoport, 4. forduló
Spanyolország-Franciaország
szerda 22:00 óra

A mai nap egyik legnagyobb összecsapása, még akkor is, ha a gallok a csodaturmixon kívül csapatuk két legjobbját, Parkert és Anjincát otthon hagyták!

A franciák legnagyobb hőstette ezen a Vb-n az volt, hogy egy ponttal legyűrték a szerbeket. Kikaptak a braziloktól egy nyerhető meccsen, és agyonverték Egyiptomot. Diaw, Batum, Gelabal és Diot mellé Lauvergne is felzárkózott a pontgyártásban, sőt még a lepattanók megszerzésében is feljavultak! A cserék is kezdik hozzátenni azt a pár pontot, amit várnak tőlük, szóval, egyelőre úgy tűnik, minden rendben, csakhogy eljött ez első igazán nagy erőpróba.

A spanyolok és franciák igen nagy riválisok, nemcsak fociban, hanem kosárlabdában is. Így nagy kérdés lehet, hogy most mennyire lejt majd a pálya a hispánoknak. Nincs panaszunk a bírókra eddig, nem voltak túl nagy bakik sem részrehajlások - mint az EB-továbbjutás szempontjából sorsdöntő magyar-cseh kosármeccsen ahol a bírók igen részrehajlóan támogatták a cseheket - ,csakhogy ez a hazai pálya ez mindig lejt, és a menőknek mindig kijut a szupersztár bónuszokból!

A spanyolok komplex játékkal rukkoltak ki eddig, agyonverték Egyiptomot, Iránt egy 30-cassal terhelték meg, és majd 20-szal verték az atletikus brazilokat. Igen kiegyensúlyozott csapat benyomását keltik a hispánok, egyaránt jól dobnak triplát, középtávolit, uralják a gyűrű környékét, és szépen tolják a büntetőket is. Nincs még egy olyan csapat a Vb mezőnyében, amely ilyen kiegyensúlyozott mutatókkal bírna. A cseresoruk olyan erős, hogy még egy ütőképes válogatott is jutna belőle. Az edzőjük nem csak jó szakember, de nagyszerű motivátor és pszichológus is egy személyben. Nem lehet egyszerű fegyelmezni és osztani az észt ezeknek a zseniknek!

Mit várhatunk?

A spanyol csapat támadóalakulat. A galloknak ez a meccs nemcsak hogy fontos, de mindenképp igyekeznek majd minél kevesebb ponttal kikapni, hiszen ez a végelszámolásnál igen fontos lehet! A spanyolokat 80-85 pont körül várom, és bízom abban, hogy a franciák minden mindegy alapon rohannak majd a közönség által támogatott és a bírók által megbillentett pályán. Na és a gallok? 65-70 pontot be kell rámolniuk, a spanyolok partiban lesznek egy közönségszórakoztató meccsben!

Tehát +145.5 pontot 1.9-ért! Buliszelvényen tologassunk egy 11-15 és 16-20 pontos spanyol győzelmet, ez igen pofás 5 és 4.75-szörös pénzt fizet, az utóbbira esetleg kicsit többet is tehetünk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!