<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.46

Visszavágásra készül Montenegró!

Montenegró és Moldova a vb-selejtezőben is egy csoportban harcolt, most pedig ismét találkoznak egymással. Szerintünk a hazaiaknak áll a zászló!
Eb-selejtező
Montenegró - Moldova
Hétfő, 20:45 óra

Joveticék a vébéért vívott küzdelemben Anglia és Ukrajna mögött a 3. pozícióban zártak, megelőzték a lengyeleket, Moldovát és San Marinót. A társulat idegenben volt eredményesebb, csak Londonban kapott ki, győzött például Kijevben. Az idén három barátságos meccset játszott: verte Ghánát, kikapott a szlovákoktól, és remizett Iránnal. A keretben van néhány klasszis, más kérdés, hogy sokszor fegyelmezetlenség jellemzi a csapatot.

A moldovai futball nem tartozik még a középmezőnyhöz sem Európában, a vébé selejtező csoportjában mindössze az 5. pozícióban zárt. Igazán sztárjátékosa nincs a nemzeti együttesnek, komoly eredményt nem is tudnak felmutatni Ionitáék. A G-jelű hatosban még a svédek, Lichtenstein, Ausztria és Oroszország válogatottja szerepel, így jó eséllyel erre a kontinensviadalra sem kvalifikálja magát a társulat. Az idén felemásan teljesítettek eddig a fiúk, verték tavasszal Szaud-Arábiát, kikaptak viszont a napokban az ukránoktól, és a nyár elején a harmatos kanadai brigádot sem tudták két vállra fektetni.

039. Montenegró - Moldova, 1 (1.46) - Tippmix

Tavaly ugyan nyerni tudott ebben a felállásban a vendég együttes, most nem gondoljuk, hogy ismét képesek lennének a bravúrra. A hazaiak nagyobb játékerőt képviselnek, és behúzzák a három pontot. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!