<>

 
 
 
Az újonc, az 150 millió euróból megerősített Monaco két győzelem után ma este a Toulouse-on próbál átrobogni a Ligue 1-ben. Nehéz elképzelni, hogy a hercegségbeliek nem rúgnak legalább két gólt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.52

Folytatja a gólgyártást a Monaco?

Az újonc, az 150 millió euróból megerősített Monaco két győzelem után ma este a Toulouse-on próbál átrobogni a Ligue 1-ben. Nehéz elképzelni, hogy a hercegségbeliek nem rúgnak legalább két gólt.

Francia bajnokság, 3. forduló
Monaco–Toulouse
péntek, 20:30 óra

A várakozásoknak megfelelően eredményesen kezdte meg francia élvonalbeli menetelését az orosz milliárdos, Dmitrij Ribolovljev tulajdonos által sztárokkal felturbózott Monaco. A Bordeaux-ot idegenben győzte le 2-0-ra, majd 4-1-gyel küldte haza a II. Lajos Stadionból a Montpellier-t. Talán még Claudio Ranieri vezetőedző sem gondolta, hogy ilyen zökkenőmentes indul kirakatcsapata számára a bajnokság. Félelmetes csatárduója, a kolumbiai Radamel Falcao (2) és az éppen a Toulouse-tól szerződtetett francia válogatott Emmanuel Riviere (4) azonban egyelőre megállíthatatlan.

Talán a védelem még nem állt össze annyira, a Montpellier legutóbb a szerzett gólja mellett elég sok helyzetet tudott kialakítani. Ami a hiányzókat illeti, Nabir Dirar régóta maródi, de Joao Moutinho és James Rodriguez játéka is kérdéses sérülés miatt.

Tipp

Monaco–Toulouse, 1,5-nél több hazai gól (1.52) - Betclic

A Toulouse ellenben már nem lehet ennyire büszke a rajtjára. Az előző idényben 10. helyen végző együttes a Valenciennes-től 3-0-s zakót kapott, majd otthon csak 1-1-re futotta a 28. perctől emberhátrányban játszó Bordeaux ellen. A vezetők gyorsan kapcsoltak, hogy ez a folytatásban is kevés lehet, így szerződtették az Esbjerg dán válogatott csatárát, Martin Braithwaite-t, a kolumbiai válogatott középpályást, Abel Aguilart és a francia válogatott Clément Chantame-ot. A sérültek listáján az elmúlt fordulóban egyenlítő gólt szerző Eden Ben Basat, Mihai Roman és Jonathan Zebina található.

Összegzés

Úgy véljük, hogy a Monaco lendülete kitart a ma esti találkozón is. A hercegségbeli együttes támadószekciójában olyan potenciál van, hogy legyen szinte bárki az ellenfél a gól, gólok garantálva vannak. Szerintünk legalább kettőt most is szerez a Monaco. Minden másra nehéz tippelni, mert ki tudja, hogy mire lesz képes a közben erősödő Toulouse. Benne lehet egy gól a vendégekben is.

 
 
  • 1chereiose2013augusztus23.22:29ÚjVálasz

    Hát sajnos sem a dortmund hendi, sem ez nem jött...
    Szerintetek nagy pénzzel érdemes tenni az újpest-mezőkövesd mindkét csapat gólt?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!