<>

 
 
 
Szokásos sztártipp rovatunkban ezúttal a Music FM műsorvezetőjét, a köztudottan futballrajongó Cooky kapitányt kértük fel, hogy alkosson véleményt néhány hétvégi rangadóról.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Cooky: Döntetlen az Arsenal-Man. Cityn

Szokásos sztártipp rovatunkban ezúttal a Music FM műsorvezetőjét, a köztudottan futballrajongó Cooky kapitányt kértük fel, hogy alkosson véleményt néhány hétvégi rangadóról.
Rennes – PSG, 2

- Most voltam Párizsban, a St. Etienne elleni 5–0-s diadalt a helyszínen tekintettem meg, és nagyon tetszett a PSG játéka. Ibra és Cavani is bombaformában van, s bár jó kis csapat a Rennes is, vendéggyőzelem születik majd.

Arsenal – Manchester City, X

- Az Arsenal mintha túlságosan is tartana a nagy csapatoktól, nem meri ugyanazt a szép futballt játszani, ami egyébként jellemző rá. A City jó, de azért győzni nem fog az Emiratesben, a tippem döntetlen.

Chelsea – Swansea, 1

- A Chelsea remeklése nem meglepő, a Swansea-é annál inkább. Nem lesz egyszerű mérkőzés José Mourinho csapatának, de szoros meccsen, egy góllal nyerni fognak a londoniak.

Bayern München – Stuttgart, 1

- A Stuttgart már nem olyan jó, mint régen, az előző évadban is majdnem kiesett, a Bayern meg Bayern... Sima müncheni győzelmet várok.

Real Madrid – Atlético Madrid, 1

- Nagyon ciki lenne, ha a Spanyol Szuperkupa utáni blamát követően a bajnokságban is megviccelné az Atlético a nagytestvért... Szerintem ez nem fog bekövetkezni, a Reálban annyi a jó játékos, hogy muszáj lesz megnyerniük ezt a rangadót.

Barcelona – Athletic Bilbao, 1

- A Barca az előző meccsén gyengébb játékkal is nyerni tudott a Villarreal otthonában, ez nem sok jót ígér a Bilbaónak. Kíváncsian várom egyébként, hogy Suárez hogyan teljesít majd gránátvörös-kék mezben, de nélküle is nyerni fognak a katalánok.

Videoton – Újpest, 1

- A Videoton most nagyon egyben van, és bár az Újpest sincs rossz formában, a vendégek még csak most alakulnak, kell egy kis idő, hogy egy ilyen rangadón legyen esélyük. A Vidi otthon tartja a három pontot.

Parma – Milan, X

- A Parma hazai pályán rendre megvicceli a nagycsapatokat, a Milan támadósora ráadásul Balotelli távozásával nagyot gyengült. Nem bírnak majd egymással a felek, megosztozkodnak a pontokon.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!