<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.57

Folytatódhat az Augsburg vesszőfutása

A Frankfurt szépen kezdte a Bundesliga idei szezonját, viszont az Augsburg elvérzett az első két körben és nem hisszük, hogy vasárnap támadnak fel!
Német bajnokság
Frankfurt - Augsburg
Vasárnap, 15:30 óra

Két fordulót telt el a Bundesliga idei kiírásából: a házigazda négy, a vendégek nulla pontnál járnak. A frankfurtiak az átigazolási szezonból jól jöttek ki, elsősorban az előrejátékban használható futballistákat sikerült Thomas Schaaf alakulatához csábítani. A nyitónapon a Freiburgot verték a piros-feketék, majd a következő fordulóban értékes ponttal tértek haza Wolfsburgból. A keret nem lesz teljes, ugyanis két támadó mellett egy középpályás is sérült.

Az Augsburg tavaly erőn felül teljesített, a nyáron gyengült némiképp, így nem is olyan nagy meglepetés, hogy egyelőre akadozik a gépezet. A bajnoki rajt előtt rossz előjelnek számított, hogy kiestek a kupából, majd az első játéknapon simán kikaptak a Hoffenheimnél, és a következő héten a Dortmundot is csak meg tudták szorítani Altintopék. Markus Weinzierl vezetőedző ezúttal nem számíthat egy nyári igazolására, Parkerre, aki eddig mindkétszer kezdőként szerepelt a piros-fehéreknél.

Főtipp

Frankfurt - Augsburg, (döntetlen nélkül) 1 (1.57)

Bátrabbaknak

230. Frankfurt - Augsburg, 1 (2.24) - Tippmix

A lendületben lévő hazai alakulat jobb passzban van aktuális riválisánál. Szerintünk a Commerzbank-Arénában nem terme babér az augsburgiaknak! Tippünk 1-es, az óvatosabbak azért egy iksszel megtámogathatják a H-t...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!