<>

 
 
 
A 2. hét következik az NFL-ben, mi pedig három mérkőzésről is érkezünk 1-1 tippel, melyekkel közel 5x-ös pénzt kaszálhatunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

4.88

Simán nyerhet a New England és a 49ers!

A 2. hét következik az NFL-ben, mi pedig három mérkőzésről is érkezünk 1-1 tippel, melyekkel közel 5x-ös pénzt kaszálhatunk!
NFL 2.hét
Minnesota Vikings - New England Patriots
Vasárnap, 19:00 óra

Egészen szombat reggelig ez a mérkőzés sokkal szorosabb lett volna. A New England ugyanis pocsékul, a Minnesota viszont nagyszerűen kezdte a szezont. Igaz, utóbbi esetében hozzá kell tenni, hogy a liga leggyengébb csapatát, a St. Louis Rams-t verte, míg a Pats a szinte mumusnak számító és idén nagy kiugrásra készülő Miami Dolphins otthonában szenvedett vereséget. Szombaton azonban megváltozott a helyzet: Adrien Petersont, a Vikings legjobb futója, a csapat arcát (olyan, mint Manchesterben pl. Rooney) letartóztatta a rendőrség amiért megverte egy faággal 4 éves kisfiát. Noha szabadon távozhatott óvadék ellenében, a Vikings azonnal felfüggesztette. Nem is lesz ott vasárnap este a Pats ellen. Még így sem lesz diadalmenet a Patsnek, de mivel az egyik legfőbb Super Bowl esélyes gárda nem kezdhet 0-2-vel egy szezont, így egyértelmű, hogy nyerni fog a New England legalább egy td különbséggel.

Tipp: Minnesota - New England, hendikep -5.5 pont 2 (1.80)
NFL 2.hét
Tennessee Titans - Dallas Cowboys
Vasárnap, 19:00 óra

Az egyik legnagyobb meglepetés volt az első fordulóban a tavaly még bénázó Tenessee győzelme. A Titans ugyanis azt a Kansas City-t verte, amely legutóbb még a rájátszásban brillírozott. Ráadásul idegenben aratott győzelmet a csapat, 26-10 lett a végeredmény. Nemcsak a támadórészleg, a védelem is tökéletesen teljesített. Ezúttal a kissé megroggyant Dallas Cowboys ellen kell felvenni a harcot. A Tony Romo vezette csapat már régen túl van a zenitjén, ráadásul hazai vereséggel kezdte a szezont. A San Francisco vendégsikere nem volt meglepő, a módja azonban már inkább. A Frisco a szünetben már 28-3-ra vezetett, ezután teljesen kiengedett és csak ennek köszönheti a Cowboys, hogy megúszta a méretes zakót, sikerült 28-17-re szépíteni a végeredményt. A Dallas védelme jócskán hagy kívánnivalót maga után és a támadásban sem jeleskedik a gárda. Mégsem mernénk hazait mondani a találkozóra (noha eléggé áll a zászló a Titansznek). Inkább a pontokra teszünk, szerintünk lesz belőle bőségesen.

Tipp: Tennessee - Dallas, 46.5 pont felett (1.55)
NFL 2.hét
San Francisco 49ers - Chicago Bears
Hétfő, 02:30 óra

Igazi csemege lesz a hétfő hajnali összecsapás, amelyen a Frisco végre tétmérkőzésen is birtokba veheti vadonatúj stadionját. A Frisco múlt heti teljesítményét már kiveséztük egyel följebb, annyit azért el kell mondani, hogy az első negyedben (amelyben három touchdownt ért el a csapat) úgy játszott a 49ers, amivel szinte rögtön bejelentkezett a főcsoportdöntőre. Persze ehhez lesz egy-két szava a címvédő Seattle-nek is. A Chicago viszont hiába erősödött a tavasszal, pocsék teljesítményt nyújtva otthon kapott ki a sokak által leírt Buffalotól. Jay Cutler és a támadók még úgy-ahogy próbálták meccsben tartani a medvéket, de a védelem kilátástalan játékot mutatott, csak úgy nyelték a yardokat. Néhány pontra mindenképp jó lehet a Bears, de egy óriási formában lévő 49ers ellen teljesen kizárt, hogy szoros eredményt tudjon kihozni, ez bizony sima hazainak ígérkezik.

Tipp: San Francisco - Chicago, hendikep -6.5 pont 1 (1.75)
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!