<>

 
 
 
Mind a Monaco, mind a Leverkusen meccsein potyognak a gólok, miért épp egymás ellen változna a tendencia?
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.79

Se a Monaco, se a Bayer nem tud védekezni

Mind a Monaco, mind a Leverkusen meccsein potyognak a gólok, miért épp egymás ellen változna a tendencia?
Bajnokok Ligája
Monaco - Leverkusen
Kedd, 20:45 óra

A franciák hosszú böjt után térnek vissza a Bajnokok Ligája küzdelmeibe, nyolc éve rendeztek utoljára BL meccset a II. Lajos Stadionban... Ennek ellenére szomorkodhatnak a hercegségiek szurkolói, hiszen a csapat két legnagyobb sztárja, James Rodriguez és Radamel Falcao a nyáron búcsút intett Monacónak, nélkülük pedig pokolian nehéz lesz maradandót alkotni a sorozatban. A bajnokságban is gyatrára sikerült a rajt, öt forduló után mindössze 4 pontja van Leonardo Jardim együttesének. Érdekesség viszont, hogy az említett két sztár távozásával a csapat első számú gólfelelősévé az a Dimitar Berbatov lépett elő, aki 154 alkalommal szerepelt a Leverkusen csapatában és 68-szor vette be az ellenfelek kapuját.

128. Monaco - Leverkusen, 2.5 gól felett (1.79) - Tippmix

És ha már a gyógyszergyáriaknál tartunk, Roger Schmidt együttesére éppen az ellentettje igaz, mint esti riválisára, remek nyitányt produkáltak ugyanis a piros mezesek; három játéknapot követően 7 ponttal az élről várhatják a Bundesliga folytatását. Kettős győzelemmel jutottak egyébként a csoportkörbe Kießlingék, a dán Köbenhavn legnagyobb bánatára (2–3; 4–0). Hogy milyen formában van a Leverkusen, arról mindent elárul, hogy tétmeccsen legutóbb a Hamburg győzte le a Rajna-partiakat, még áprilisban... Papadopoulos biztosan nem játszhat, de kérdéses Simon Rolfes és Julian Brandt pályára lépése is.

Mint azt a bevezetőben már jeleztük, mostanában gólgazdag találkozókat vív a két gárda; a németek legutóbbi négy meccsén több, mint 4 gól született, és a Monaco is játszott a közelmúltban 2–1-es, 4–1-es, vagy éppen 2–2-es találkozót. Ezek alapján tehát joggal bízhatunk benne, hogy egymás ellen sem a védelmeké, hanem a támadósoroké lesz a főszerep!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!