<>

 
 
 
A Juventus jól rajtolt a bajnokságban, ugyanezt várjuk a csapattól a Bajnokok Ligájában is a Malmö ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.42

Már a félidőben vezethet a Juve!

A Juventus jól rajtolt a bajnokságban, ugyanezt várjuk a csapattól a Bajnokok Ligájában is a Malmö ellen.
Bajnokok Ligája
Juventus - Malmö
Kedd, 20:45 óra

Végre valahára elérkezett az idő, újra itt a Bajnokok Ligája! A csoportkör első mérkőzései közül az alábbiakban a Juventus – Malmö találkozót vesszük górcső alá.

A torinói alakulatot érzékeny veszteség érte a nyári holtszezonban, a csapat korábbi ikonja, a szakmai munkáért három éve felelős Antonio Conte a Squadra Azurri kedvéért "megcsalta" az Öreg Hölgyet és felállt a kispadról. A vezetőség Massimiliano Allegri személyében találta meg az utódot, aki egyelőre nem okozott csalódást, hiszen a Seria A első két fordulóját sikerrel abszolválta a fekete-fehér társaság. A nyitányon a Chievot verték 1–0-ra Tevezék, míg a legutóbbi játéknapon az Udinese volt kénytelen fejet hajtani a Juve Arénában (2–0). Ami a keretet illeti, a hétvégi bajnokit Vidal, Pirlo és Chiellini is kihagyta, de a hírek szerint Barzagli is kisebb sérüléssel bajlódik, kérdés, hogy közülük ki léphet majd pályára.

108. Juventus – Malmö, 1 félidő eredménye 1 (1.42)

A Malmö újonc a BL-ben, a svéd bajnoki cím bitorlója sorrendben a Ventspils, a Sparta Praha és a Salzburg testén keresztül verekedte be magát a legrangosabb európai kupasorozatba, története során először. Ami esetleg Age Hareide együttese mellett szólhat, az az, hogy az északiak már régóta játékban vannak, 23 fordulót már lejátszottak ugyanis az Allsvenskan küzdelmeiből. A közelmúlt mérkőzései azonban nem igazán sikerültek, legutóbbi négy bajnokijából csupán egyet tudott megnyerni az alakulat.

Egy fontos adatra felhívnánk a figyelmet, a Juve eddigi két tétmeccsén már az első félidőben (mi több, az első 10 percben!) megszerezte a vezetést. Ezen gondolatmenet alapján, s persze a két csapat közötti tudásbeli különbség miatt is az a megérzésünk, hogy már a szünetre is előnnyel vonulhatnak majd Buffonék.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!