<>

 
 
 
Újrajátssza a Super Bowl-t a Denver és a Seattle. Ezúttal pontokat várunk a felektől, míg a Coltsot egy magabiztos, a Dallast pedig kényelmes vendégsikerre látjuk esélyesnek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Super Bowl visszavágója csak a kezdet!

Újrajátssza a Super Bowl-t a Denver és a Seattle. Ezúttal pontokat várunk a felektől, míg a Coltsot egy magabiztos, a Dallast pedig kényelmes vendégsikerre látjuk esélyesnek.
NFL, 3. hét
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
Vasárnap, 19:00

Két nyeretlen csapat találkozik vasárnap este Jacksonville-ben és hiába a Jaguars lesz a hazai csapat, ezen a mérkőzésen nagyon nem nekik áll a zászló. A Jacksonville eddig két pocsék meccset tudhat maga mögött, a Philadelphia 34-17-re, a Washington pedig 41-10-re gázolta le a gárdát. Gyakorlatilag a liga egyik leggyengébb csapatáról van szó. Az Indianapolis Colts viszont mindkét eddigi meccsén jól játszott, ám a Denver Broncos otthonában esélye sem volt nyerni, míg a Philadelphia ellen saját pályáján rendkívül peches vereséget szenvedett. 0-2-vel áll a Colts, amelynek papíron most is ott lenne a helye a rájátszásban. Ha most sem nyer a csapat, akkor nagyon komoly hátrányba kerülne. Éppen ezért merünk rá fogadni, hogy Andrew Luck és társai idegenben is képesek lesznek legyűrni a Jags-t, mégpedig magabiztos különbséggel.

Jacksonville - Indianapolis hendikep -6,5 pont 2 (1.70)
NFL 2.hét
St. Louis Rams - Dallas Cowboys
Vasárnap, 19:00

Végre elkezdte a feltámadás jeleit mutatni a sokkal többre képes Dallas. A Cowboys az első fordulóban simán kapott ki a 49ers-től hazai pályán, de az előző héten magabiztos győzelmet aratott a Tennessee Titans otthonában. Most a szintén 1-1-el álló St. Louis Rams ellen kellene tovább folytatnia a szériát. A Rams az első fordulóban bebizonyította, hogy nem jó csapat, a közepes Minnesotától szenvedett sima vereséget. A múlt héten ugyan meglepetésre győzött a Tampa Bay pályáján, de a Buccaneers épp a napokban bizonyította, hogy a liga egyik leggyengébb csapata, valószínűleg a jövő évi első körös drafthelyre hajt a csapat. De visszatérve a Rams-re. Nem fogja könnyen adni a bőrét, de nem valószínű, hogy komolyan meg tudná szorongatni a Dallast a hazai gárda. A Cowboys-nak kötelező a győzelem, tapadnia kell a csapatnak a Phillire és a Washingtonra.

St. Louis - Dallas 2 (1.75)
NFL, 3. hét
Seattle Seahawks - Denver Broncos
Vasárnap, 22:25

Alig több mint hét hónappal a csúfos Super Bowl után a Denver Broncos visszavághat a nagy riválisnak, a Seattle Seahawks-nak. Ezúttal viszont a fellegvárnak számító Century Link Fielden kellene diadalmaskodnia Peyton Manningnek. Nem lesz tehát egyszerű a feladat, pedig a múlt héten az is kiderült, hogy a Seahawks nem sebezhetetlen, a San Diego nagyszerű játékkal győzött a halászsasok ellen. Hogy most mi lesz a mérkőzés kimenetele, az megjósolhatatlan. Könnyedén beillene egy előrehozott Super Bowl-nak is, hiszen nagyon nem kizárt, hogy megint ez a két csapat méri majd össze az erejét a döntőben. Nos, ha kimenetelre nem is, a pontokra már annál inkább lehet játszani. Mindkét gárda brutális támadófocit játszik és egyelőre egyik védelme sem állt még össze tökéletesen. Az elmúlt években egyszer sem végeztek 40 pont alatt a felek, most a szezon elejére tekintettel mi meg mernénk kockáztatni, hogy 46 pont legalább lesz a találkozón.

Seattle - Denver 45,5 pont felett (1.60)
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!