<>

 
 
 
Az Ajax és a Chelsea is óriási oddsot kapott a vasárnapi rangadókon, de a Serie A-ból is találtunk érdekeset.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Egekben az Ajax és a Chelsea oddsa

Az Ajax és a Chelsea is óriási oddsot kapott a vasárnapi rangadókon, de a Serie A-ból is találtunk érdekeset.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

199. Chievo-Parma, 1 (2,85) - olasz bajnokság, 12:30

A 12. fogadja a 20. helyezettet a 3. fordulóban. Ki lehet indulni a múlt szezonból, amikor a hazaiak csak a 16. helyen zártak, otthon csak 6-2-11-es mérleget tudtak, míg a vendégek a Milannal és az Interrel versenyeztek, és idegenben 6-6-7-es nagyszerű mérleget tudtak. A bukik ezt teszik, és talán a nyári változások függvényében is, ám ha megnézzük a Chievót az eddigi két mérkőzésen, nagyon biztató a látvány. A Juventus egy öngóllal gyűrte le, míg a nehezen belendülő Napolit legyűrte, és nem is lehet mondani, hogy érdemtelenül. Eközben a Parmánál nagy a gond, a Milan ellen borzalmas gyenge volt a védelem (4-5), és előtte az újonc Cesenával sem bírt. Nehezíti az ügyet, hogy a csapat egyik legjobbja, Jonathan Biabiany kimarad, ahogy további három védő is. Megfontolandó a hazai ilyen oddsért.

214. Feyenoord-Ajax, 2 (2,59) - holland bajnokság, 14:30

A Feyenoord jelentősen gyengült a nyáron, nem csak vezetőedzőjét, hanem szinte teljes védelmét elveszítette, márpedig ez a vb-bronzérmes holland válogatott gerincét adó Janmaat, De Vrij, Martins Indi hármas. Nehezen pótolhatók, ahogy az évek óta házi gólkirály Graziano Pelle is. Nem is jönnek az eredmények, a BL-selejtezőt elbukta, az Európa-ligában is simán égett meg Sevillában csütörtökön, míg a bajnokságban öt meccsen öt pontot kavart össze. Az Ajaxot csúnyán lehúztuk a hét elején, és igazából a PSG-nek le kellett volna rendezni, azonban túl sok helyzet maradt ki, és a hazaiak feltámadva a végén még akár nyerhettek volna is. Az amszterdamiak is megtizedelődtek minőségben, de mégis masszívabb magra építhetnek, és ugyan a hat pont sem mutat jól, az elmúlt szezonbeli top8-ból néggyel már játszottak. Lehet elképzelés a 2-esben ilyen magas odds mellett, ez a Feyenoord nem a tavalyi Feyenoord...

232. Manchester City-Chelsea, 2 (2,90) - angol bajnokság, 17:00

Csúcsrangadó, az aranyérem két fő esélyesével. A Manchester City a nyáron az UEFA Fair Play-szabályai miatt nem nagyon mert erősíteni, nem mintha nagyon rá lett volna szorulva. A keret továbbra is borzasztóan erős, azonban ha megnézzük, hogy közben mi történt a Chelsea-nél, már nem olyan egyértelmű a kép, mint mondjuk egy éve volt, amikor kétséget kizáróan a gyárvárosiak uralták a mezőnyt. José Mourinho ugyanis nem is erősíthetett volna ennél jobban, fiatalos, már azért versenyképes keretét tömte tele rutinnal és gólveszéllyel, ráadásul Cesc Fabregas 6 gólpassznál, Diego Costa 7 gólnál jár (ő kérdéses a meccsre). Nem csoda, hogy nincs ellenfele a csapatnak. Eközben a hazaiaknál Yaya Touré nem az igazi, és mivel tavaly ő annyira kulcsfigura volt, látszik is az együttesen. Hazai pályán verhetetlen volt az utóbbi időben, erre a Stoke City már meglepte, az Arsenal ellen sem állt jól, míg Münchenben egy bátortalan kiscsapat benyomását keltette. Szerintünk 3-as körüli oddsért leheté érték a londoniakban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!