<>

 
 
 
Sokadjára fogadunk a dán ezüstérmes ellen, vasárnap az Odense ellen tartalékosan áll fel, így ismét bajba kerülhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Nordsjaelland gondja a mi örömünk

Sokadjára fogadunk a dán ezüstérmes ellen, vasárnap az Odense ellen tartalékosan áll fel, így ismét bajba kerülhet.
Dán bajnokság, 6. forduló
Odense-Nordsjaelland - vasárnap 13:00 óra

Az Odense a tavalyi 10. helyezett, az idény végét szúrta el, ezért került kis híján bajba. Otthon 5-3-8-as mérlegével a leggyengébbek közé tartozott. A nyáron erősödött, biztos bennmaradónak várták, támadásban vannak hiányosságai. Az idényt viszonylag könnyebb ellenfelekkel kezdte 1-4-0-s mérleggel. Komolyabb hiányzó nem lesz.

Odense-Nordsjaelland, 1, döntetlen nélkül (1,73-1,80) - vasárnap 13:00 óra

A Nordsjelland két éve BL-főtáblás volt, azóta gyengült. Távozott a házi gólkirály (22/10), egy kezdő védő (29/4) és egy csere középpályás (15/4), érkezett egy tűrhető kapus, és néhány mezőnyjátékos, nem rossz minőségben. Kerete botrányos állapotban volt eleinte, 4-0-ra meg is égette magát az Esbjerg ellen, ahogy jósoltuk, míg az újonc, halvány Viborg ellen 1-1-re volt jó otthon. AZóta a Zenit idegenben 1-0-ra, otthon 5-0-ra verte, a nem túl acélos Aarhus pedig 2-1-re, tehát katasztrofális az idényrajt. Persze rengeteg volt a hiányzó és most is maradt belőle, két kezdő középpályás (20 bajnoki tavaly/4 gól, 26/6), egy csere középpályás (16/2). Tehát a támadásban van baj, főleg azért, mert a helyettesek egyelőre ártalmatlanok. A BL-től a Zenit ellen 6-0-s összesítéssel búcsúzott, az Európa-liga-főtábláért az Elfsborggal csatázik, a párharc közepén jár. A vezetőedző a hosszú hetek óta tartó állandó terhelés miatt pihenteti kulcsembereit, így egy kezdő védő, három kezdő középpályás és egy kezdő támadó, a házi gólkirály mind kimarad a hivatalos honlap tájékoztatása szerint.

A hírek tudatában jó esély van rá, hogy az Odense nem kap ki, de a tipp szombati kiírása óta sokat esett a hazai szorzója és már nem biztos, hogy maradt benne érték. A Nordsjaelland ennyi hiányzóval bajban lehet!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!