<>

 
 
 
Az Inter eddig odahaza még gólt sem kapott, ellenben lőtt már kilencet és ezúttal is egy gyengébb ellenfél látogat hozzájuk a Cagliari személyében.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.48

A Cagliari is elvérezhet Milánóban

Az Inter eddig odahaza még gólt sem kapott, ellenben lőtt már kilencet és ezúttal is egy gyengébb ellenfél látogat hozzájuk a Cagliari személyében.
Olasz bajnokság
Internazionale - Cagliari
Vasárnap, 15:00 óra

A milánói kék-feketék nem kezdték rosszul a bajnokságot, két siker mellett két iksz áll a nevük mellett. Igaz, rangadót még nem játszottak Hernanesék. Hazai környezetben a Sassuolot és az Atalantát mattolták, idegenben remiztek a Torinóval és a Palermóval. A keretben Icardi küszködött kisebb sérüléssel, a háromgólos támadó szerepeltetése kérdéses. Ha nem épül fel, úgy Palacio éktársa Osvaldo lehet - a nehezen kezelhető csatár a hétközi fordulóban zseniális gólt szerzett a bergamóiak ellen, és olybá tűnik, Malesani mester tudja kezelni az öntörvényű támadót.

A szárdoknál nem stimmel valami: ugyan a nyáron többen távoztak a szigetlakóktól, ám igyekeztek is őket pótolni. Ám a csapatépítés egyelőre a kezdeti stádiumában tart, ezt bizonyítja, hogy négy fellépésen mindössze egy egységet hoztak össze a piros-kékek. A Sassuolo ellen döntetlennel kezdtek, majd zsinórban háromszor égtek meg, az Atalanta és a Torino is nyerni tudott Szardínián, az Olimpicóban pedig a farkasok verték Zdenek Zeman fiait. A védelem még nem állt össze, és elől a Sau-Ibarbo-Cossu trió sem alkot tökéletes egységet. A keretben a cserekapus sérült, rajta kívül egy középpályás nem bevethető.

222. Internazionale - Cagliari, 1 (1.48) - Tippmix

A Cagliari 1995-ben nyert utoljára az Internél, tavaly viszont meglepetésre pontot csent a San Siróból. Nos, ezúttal szerintünk ez nem jön össze a szárdoknak, az Inter hazai környezetben nem hibázik. Nálunk hazai e történet...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!