<>

 
 
 
Az újonc Cesena az Inzaghi keze alatt formálódó AC Milant látja vendégül vasárnap délután.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Cesénában a Milan az esélyes

Az újonc Cesena az Inzaghi keze alatt formálódó AC Milant látja vendégül vasárnap délután.
Olasz bajnokság
Cesena - Milan
Vasárnap, 15:00 óra

A hazaiak bajnoki rajtja kifogástalanra sikeredett, hiszen első élvonalbeli találkozóját megnyerte Pierpaolo Bisoli együttese, méghozzá a Parma ellenében. Az azóta eltelt három fordulóban viszont nem sikerült újra három pontot szereznie a fekete-fehér alakulatnak, az Empolival 2–2-re végeztek, míg a Juve és a Lazio egyaránt 3–0-ra páholta el a őket.

219. Cesena - Milan, 2 (1.60) - Tippmix

A Milan startja még tökéletesebbnek bizonyult, hiszen a piros-feketék előbb a Laziót (3–1), majd a Parmát fektették két vállra (5–4), utána viszont következett a Juve elleni fiaskó (0–1), majd legutóbb az Empoli elleni pontosztozkodás (2–2). Az eredményekből kitűnik, hogy Inzaghi a totális támadófutballt próbálja preferálni, erre Menezzel, Torressel, Pazzinivel, vagy éppen Hondával minden esélye meg is van, ameddig azonban a hátsó alakzat is hasonlóan gólveszélyes marad, mint a csatárok, nem lesz könnyű meccsük a szezonban. A keretből jelenleg Diego Lopez, van Ginkel és Montolivo bajlódik sérüléssel, így ők ma biztosan nem léphetnek pályára.

Habár a Cesena masszív csapatnak tűnik, a két mérőzés óta nyeretlen Milannak muszáj visszatalálni a győzelmi ösvényre, ha nem akar még jobban leszakadni a közvetlen élmezőnytől. Így ha nem is gólzáporos, de egyértelmű vendég sikert vizionálunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!