<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Magabiztosan győzhet a Pittsburgh és a Colts

Remek mérkőzések következnek vasárnap az amerikaifoci-bajnokság 4. fordulójában. A Chicago Bears a Packers dolgát nehezítheti meg otthon, míg a Pittsburghtől és a Colts-tól magabiztos győzelmet várunk.
NFL, 4. hét
Pittsburgh Steelers – Tampa Bay Buccaneers
Vasárnap, 19:00

Óriási győzelmet aratott a múlt héten a Pittsburgh Steelers csapata, idegenben verte a Carolinát. A meglepetésre szüksége is volt az acélosoknak, nagyon nehéz mérkőzések várnak még Ben Roethlisbergerre és társaira. A mostani még nem számít ezek közé, hiszen a Tampa pocsék formában van. Már korábban írtuk, hogy a legjobb drafthely első számú esélyese, vagyis a leggyengébb teljesítményt fogja majd produkálni a szezonban. Még a Ramstől is kikapott hazai pályán a Buccaneers. A Pittsburgh odahaza félelmetesen jó, és habár sok sérültje van – a fél védelem kidőlt – több régi kiváló játékost hívtak vissza a keretbe. A Steelerstől egy magabiztos, legalább egy td különbségű győzelmet várunk.

Tipp

Pittsburgh – Tampa Bay, hendikep -4,5 1 (1.55)
NFL, 4. hét
Chicago Bears – Green Bay Packers
Vasárnap, 19:00

Abszolút derbi, a forduló csúcsmérkőzése lesz a Bears – Packers. Ez az összecsapás mindig pikáns, de most különösen az, hiszen egy bravúrokra képes Chicago fogadja a gyengélkedő Green Bayt. A Packers eddig kettőt bukott idegenben és habár odahaza verte a Jets-et, azért az nem számít nagy teljesítménynek. Különösen, hogy a Bears meg idegenben győzte le a New York-i gárdát, de nem csak azt, hanem a San Franciscót is. A Bears támadórészlege brutális és a védelem is kezd összeállni, egyre kevesebb pontot kap. A Packersnél ennél jóval nagyobb gondok vannak, a Detroit elleni legutóbbi 7-19-es vereség óriási meglepetés volt, de főleg a mutatott játék alapján. Nem valószínű, hogy a Green Bay annyira fel tudna pörögni, hogy kiüsse a Medvéket, sőt, még azt sem tartjuk kizártnak, hogy nyer a hazai csapat. Mindenesetre mi egy biztos hendikepet ajánlanánk.

Tipp

Chicago – Green Bay, hendikep +5,5 1 (1.45)
NFL, 4. hét
Indianapolis Colts – Tennessee Titans
Vasárnap, 19:00

Andrew Luck és remek elkapói az előző fordulóban már meghozták nekünk a szerencsét, így most sem látunk rá okot, hogy miért ne támogassuk az Indianapolist. A Colts ezúttal Tennesse Titans ellen játszik ráadásul odahaza. A Titánok jól kezdték a szezont, a Kansas City legyőzése meglepetés volt, de utána a Dallas és a Cincinnati is könnyedén legyőzte a Tennessee-t. Támadásban pocsék a Titans, két forduló alatt mindössze 17 pontot tudott csinálni a csapat. A Colts legutóbb a Jacksonville-t verte nagyon könnyedén és habár most nem várnánk csaknem 30 pontos győzelmet a csapattól, azért egy magabiztos, akár egy touchdown különbségű győzelemre bőven jó lehet a hazai gárda.

Tipp

Indianapolis – Tennessee, hendkiep -4,5 1 (1.50)
NFL, 4. hét
Minnesota Vikings – Atlanta Falcons
Vasárnap, 22:25

Valami nagyon félrecsúszott a Vikings háza táján. Ez a valami pedig a csapat arcának, legjobbjának elvesztése volt. Adrian Petersont botránya miatt kirúgták a csapattól és azóta két óriási pofonba szaladt bele a Minnesota. A New England Patriots 30-7-re, a New Orleans Saints pedig 20-9-re verte a Vikingeket. Az Atlanta ezzel szemben eddig kihozta a szezonból, amit csak lehetett. A Saints-et odahaza sikerült nagy nehezen legyőzni hosszabbításban, a Bengalstól pedig idegenben nem kínos kikapni. Legutóbb viszont a Tampa Bay legázolásával bizonyította a Falcons, hogy visszatért a régi kerékvágásba. Az Atlanta vezeti saját csoportját és simán esélyes a rájátszásra is. Ez most is megmutathatja, a Minnesotát idegenben is könnyedén vernie kellene az Atlantának.

Tipp

Minnesota – Atlanta 2 (1.55)
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!