<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pontszegény csatát vívhat a Chiefs és a Patriots

Tom Brady a New England irányítója régóta nem mutat semmi különöset, most a feltámadó Kansas City szorosra hozhatja a Patriots elleni mérkőzést. Kevés pontot várunk!
NFL, 4. hét
Kansas City Chiefs – New England Patriots
Kedd, 2:30

Nagyon fontos meccset nyert a múlt hétvégén a Kansas City. Két elbukott forduló után végre sikerült győznie a Főnököknek, a Miami Dolphins vendégeként arattak magabiztos 34-15-ös győzelmet. A Chiefs védelme kezd magára találni, a Seattle Seahawksszal holtversenyben a legjobb a passz elleni védekezésben. Márpedig ezzel sikerrel lehet megfojtani a mostani ellenfél játékát is. Közben pedig Alex Smith is egyre jobban mozgatja a támadókat. A Denver elleni 17 szerzett pont is erről tanúskodott, de igazán legutóbb jött ki a lépés leginkább, amikor a Miamit gázolta le a Chiefs.

A New England egy óriási meglepetésvereségen kívül (20-33 a Miami ellen) hozta a kötelező minimumot. Csak éppen ez a baj, a csapattól ugyanis többet várnának a szurkolók, mint a szétesett Vikings 30-7-es verése, vagy az Oakland elleni legutóbbi szenvedős siker (16-9-re nyert a Pats). A védelem remekül van, nagyon jól működik, Vince Wilfork is ugyanolyan, mint fénykorában. A gond a támadókkal, azon belül is Tom Bradyvel vannak főleg. Brady felett eljárt az idő, még most is meg tudja emberelni magát, de az idei szezonban eddig semmit sem mutatott.

Tipp

Kansas City – New England 49,5 pont alatt (1.55)

Ha nem lenne ilyen jó védelme a New Englandnek, akkor még a rájátszás is nehezen lenne meg a csapatnak. A Kansas ugyanakkor idén csak álmodhat erről. Odahaza nem lehet más, mint a tisztes helytállás. Mivel a Pats nem fog tudni sok pontot szerezni – sem pedig bekapni – ezért inkább a pontokra teszünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!