<>

 
 
 
A Rubin Kazany az orosz, a Crvena zvzeda a szerb, míg a Nordsjaelland a dán bajnokságban arathat győzelmet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Orosz, dán, szerb trió

A Rubin Kazany az orosz, a Crvena zvzeda a szerb, míg a Nordsjaelland a dán bajnokságban arathat győzelmet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

019. Rubin Kazany-Torpedo Moszkva, 1 (1,43) - orosz bajnokság, 18:00

A 11. fogadja a 13. helyezettet a 9. forduló zárómeccsén. A Rubin Kazany a liga egyik jól pénzelt erős középcsapata volt az elmúlt években. Jól bevásárolt, bőven volt légiós, azonban az áttörés elmaradt mind hazájában, mind Európában. Még egy Európa-liga-negyeddöntő volt a legnagyobb bravúr 2012-ből. Erre a szezonra gyengült, és ez látszik is az eredményeken: a 2-4-2-es mérleg és a 8-11-es gólarány. Otthon csak a Szpartak verte meg, még augusztus 1-jén 4-0-ra.

A Torpedo osztályozóval jutott fel, a vezetőedző a nyáron távozott, anyagi gondokkal is küzd, stadionja sincs a fővárosban, és elvesztette három kulcsemberét. Akad néhány igazolás, kiesőjelöltnek jósolták, és egyelőre az is. Egyetlen győzelmét a gyengécske Ural otthonában aratta még augusztus közepén, de azóta már négy vereséget számlál a bajnokságban. Helyezésben közel áll a két csapat, ám óriási a szakadék, jöhet is az 1-es.

022. Borac-Crvena zvezda, 2 (1,40) - szerb bajnokság, 19:00

A 2. fogadja a 8. helyezettet a 7. fordulóban. A Crvena zvezda a címvédő, a nemzetközi porondról azonban eltiltotta az UEFA számos szabálysértés nyomán. A helyzet a nyáron sem változott, továbbra is sötét emberek irányítják a klubot, így a jövő sem valami fényes. Sok fiatalt igazolt a nyáron, helyi szinten ereje kiemelkedő maradt. Menetel is szokásához híven, ugyan csak 9 gólt rúgott, de egyet sem kapott, egyszer egy 0-0-be beleszaladt. A Borac újonc, rutinos edzővel, egy egészen masszív kerettel középcsapatként funkcionálhat, és egyelőre ezt is nyújtja. Otthon még veretlen és csak egy gólt kapott, de a Crvena ellen ez változhat. Jöhet a 2-es, és túl sok gólt sem várunk.

040. Nordsjaelland-OB Odense, 1 (1,73) - dán bajnokság, 19:00

A hazaiak két éve bajnokok voltak, 2013-ban egy darabig utolsó helyen is álltak, mielőtt jó hajrával a középmezőnyben zártak, otthon 8-5-4 mérleget produkálva. Egy kezdő középpályásuk távozott, viszont ezen kívül egyben maradt a csapat, amely a tavalyi sok sérülés után ezúttal versenyképesebbnek tűnt. És az is, egyelőre abszolút versenyben van a dobogós helyezésekért, otthon 3-0-1-es mérleggel áll, a megizmosodott Bröndby végezte ki. Az Odense az elmúlt években alsóházi csapat volt, amely mindig eleget tett a bennmaradásért. Idegenben 5-5-7-es mérleggel nem is volt rossz, ám mostanra a helyzete romlott. Idegenben megint picit jobban megy neki, de sok gólt kap és a hét közben legjobb csapattal szerepelve kapott ki, míg a hazaiak tartalékoltak. Ez is számíthat: 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!