<>

 
 
 
A Newcastle-nél nagy a baj, ezt használhatja ki a Stoke City, míg a Parma kapott már öt gólt is egy meccsen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Newcastle-verés, olasz gólok

A Newcastle-nél nagy a baj, ezt használhatja ki a Stoke City, míg a Parma kapott már öt gólt is egy meccsen.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

026. Udinese-Parma, több mint 2,5 gól (1,94) - olasz bajnokság, 19:00

A Parmánál nagy a gond, a Milan ellen borzalmas gyenge volt a védelem (4-5), és előtte az újonc Cesenával sem bírt. Némi meglepetésre a Chievót egy újabb gólzáporos meccsen legyűrte, míg a Roma ellen majdnem kibírta. Még mindig sok a hiányzó, főleg hátul, de a csapat egyik legjobbja, Jonathan Biabiany sem egészséges még. Az Udinese a csapnivaló múlt szezon után most váratlanul jól szerepel. Erősödött egy kicsit, de annyit nem, hogy a Juventus és a Roma első számú üldözője legyen. A védelem az oka mindennek, csak a címvédőtől kapott kettőt, amúgy az Empolit leszámítva két bravúros sikere van a Napoli ellen és a Lazio otthonában. A támadósorból Luis Muriel kérdéses, és akad néhány hiányzó. A Parma védelmében bízunk, mert az Udinese elég gólszegény csapat. Éppen ezért jó az odds a gólokra, szerintünk a vendégek úgyis kapnak egy-kettőt, de lőhetnek is nyugodtan.

051. Stoke City-Newcastle, 1 (2,12) - angol bajnokság, 21:00

A 17. fogadja a 19. helyezettet a 6. forduló zárómeccsén. Két múlt szezonban a középmezőny elején tanyázó, ám jelenleg válságát élő csapat találkozik. A Ligakupában a hétközben mindkét fél örülhetett, de most inkább a Stoke-ban érezzük az erőt. A Newcastle-nek nagy szerencséje, hogy tavaly ősszel száguldott, és szinte félidőre bebiztosította helyét. Onnantól, hogy eladta Yohan Cabaye-t, meccset alig nyert. A nyáron sokat változott a keret, nem lehet mondani, hogy gyenge névsor állt össze, ám az eredmények csak nem jönnek. Nyeretlenül, 11 gólt kapva áll. A Stoke a gólszerzésben nem jeleskedik, de legalább csak ötöt kapott, és hazai pályán a múlt idényben csak háromszor kikapva a hatodik legjobb volt. Több potenciált látunk most a hazaiakban, mint a befásult Newcastle-ben, hazai a fő tipp, esetleg kevés gól.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!